
Haber vermeden gitti
Birinci Lig ekiplerinden Larnaka Gençler Birliği’nde beklenmedik bir gelişme yaşandı.
Takımda TC statüde oynayan oyuncu Sinan Biter haber vermeden adadan ayrılırken, Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden FDM Yapı Ereğli Spor Kulübü’ne imza attı.
Türkiye’de amatör futbolcular için transfer döneminin 27 Kasım’da tamamlanacak olması, özellikle kadrosunda TC uyruklu futbolcu bulunduran Birinci Lig ekipleri için sıkıntı yaratabilir.
6 Kasım’da imzalamış
Larnaka Gençler Birliği’ne sezon öncesi transfer olan Sinan Biter, İskele ekibi ile 9 karşılaşmada görev yaptı. Gol kaydedemeyen futbolcunun yeni takımı ile 6 Kasım’da başlayacak şekilde sözleşme imzaladığı Türkiye Futbol Federasyonu bilgi bankasında görülüyor. Buna göre oyuncu sözleşme imzaladıktan sonra 8 ve 9’uncu haftalarda da görev yaparak adadan ayrılmış oldu.
Türkiye’de amatör ligler için transfer 27 Kasım’da bitiyor
Oyuncunun kulübüne haber vermeden ayrılmasının ardından özellikle Birinci Lig ekipleri aynı sıkıntıyı yaşayabilir. Zira, TFF daha önce yaptığı açıklamada amatör futbolcular için transfer döneminin 27 Kasım Perşembe günü tamamlanacağını duyurmuştu.




.gif)


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.