Gymkhana nefes kesti

Gymkhana nefes kesti

Drift NEU ve Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) iş birliğinde, adada bir ilk gerçekleşti.

A+A-

Kıbrıs’ın güneyi ve Türkiye’de benzeri olmayan yepyeni bir formatla düzenlenen Gymkhana Challenge Yarışı, NEU Event Park’ta motorsporları tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Adrenalin, duman ve hız dolu anların yaşandığı yarışta Kuzey Kıbrıs’ta bu formatta ilk kez düzenlenen Gymkhana, izleyicilere tam anlamıyla görsel bir şölen sundu. Pistteki zorlu virajlar sürücülerin ustalığını gözler önüne sererken, lastiklerin çığlığı tribünleri coşturdu.

gymkhana-2.jpeg

Genel klasmanda Zafer Sami Doğan’ın

Sami Doğan, tüm rakiplerini geride bırakarak genel klasmanda birincilik kürsüsüne çıktı. Onu takip eden isimler ise Edim Macila ve Enver Haskasap oldu.

Kategori birincileri şöyle sıralandı:

 

FWD

1. Ulus Candanal

2. Fahri Pekan

3. Ahmet Kuset

 

RWD

1. Edim Macila

2. İbrahim Yücebaş

3. Rüzgar Okman

 

AWD

1. Sami Doğan

2. Zeki Demirdes

3. Hasan Piro Türkmen

gymkhana-9.jpeg

Pistte kadının gücü

Kadın pilotlar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Buğçe Çelebi birincilikle taçlandırılırken, Cemre Günsel Haskasap ikinci sırada yer aldı.

gymkhana-6.jpeg

Genç yetenekler göz doldurdu

Gençler kategorisinde ise Rüzgar Okman zirvede yer alırken, ikinci Hüseyin Karaoğlan ve üçüncü Hasan Piro Türkmen oldu.

 

Drift Show Özel Ödül İlker Beşok’a

Gecede en çok dikkat çeken anlardan biri, Drift Show'da İlker Beşok’un performansı oldu. Beşok, etkileyici sürüşüyle özel ödüle layık görüldü.

gymkhana-12.jpeg

Motor sporları tutkunları için adeta bir görsel şölen olan Gymkhana, Kuzey Kıbrıs’taki geleceğine hız kesmeden devam ediyor. KKTOK ve NEU Event Park’ın güç birliğiyle hayata geçirilen bu eşsiz organizasyon, adadaki hız tutkusunun ne denli büyük olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Tüm gözler şimdi, daha büyük sürprizler ve daha zorlu mücadelelerle geri dönecek olan Gymkhana Challenge’a çevrilmiş durumda. Öte yandan, hafta sonu gerçekleşecek drift etkinliği de büyük bir heyecanla bekleniyor.

Bu haber toplam 521 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.