“Güzel geçen bir lig olsun”

“Güzel geçen bir lig olsun”

Türkiye Süper Lig’de Gaziantep Futbol Kulübü forması giyen Kıbrıslı Türk futbolcu Kenan Özer’den futbola geri dönüşle ilgili mesaj var…

A+A-

Kenan Özer: “Uzun bir aranın ardından tekrar özlediğimiz futbola geri dönüyoruz, bunun için tabi ki mutluyuz” diyen Özer, “Tabi hayatımızda bir gerçek var ki o da pandemi olayı. Umuyorum ki tek bir kişi bile sorun yaşamadan sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatırız”

 

Özer: “Kıbrıs’ta hayatın normale dönmesinden dolayı futbol ligleri açılıyor. Ben de çok yakından takip ediyorum. Tüm futbolcu kardeşlerime ve tüm futbol camiasına sakatsız, belasız güzel geçen bir lig olmasını temenni ediyorum”

 

Halit DAĞ

Futbol hayatını Türkiye Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü’nde sürdüren Kıbrıslı Türk futbolcu Kenan Özer, Covid-19 salgını sonrasında takımı ile ilk maçına Pazar günü Ankaragücü maçı ile çıkacak. YENİDÜZEN’e konuşan Özer futbola geri dönüşten dolayı mutlu olduğunu belirtirken, Kuzey Kıbrıs’ta da futbola devam edilecek olması sonrası futbol camiasına sakatsız, güzel geçen bir lig olmasını temenni etti.

 

Özer: “Futbola geri dönüyoruz, mutluyuz”

“Uzun bir aranın ardından tekrar özlediğimiz futbola geri dönüyoruz, bunun için tabi ki mutluyuz” diyen Özer, “Tabi hayatımızda bir gerçek var ki o da pandemi olayı. Umuyorum ki tek bir kişi bile sorun yaşamadan sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatırız” dedi.

Türkiye’de futbola verilen aranın ardından bir aylık bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen Kenan Özer, “Tam olarak olmasa da maç oynamak için hazır duruma geldik sayılır. Artık 3 gün sonra oynayacağımız Ankaragücü maçına hazırlanıyoruz. İnşallah 3 puanı alan taraf biz oluruz” ifadelerini kullandı.

 

“Süreçten dolayı ailemle uzun zamandır görüşemiyoruz”

Ülkemizde de futbolun devam edecek olması ile ilgili görüşlerini de aktaran Kenan Özer, “Kuzey Kıbrıs’ta da aynı durum yaşandı ama yetkililer ve görevliler sayesinde en az hasarla atlatmayı başardılar. Onlar adına sevindim. Benim bütün ailem orada, bu süreç yüzünden uzun zamandır görüşemiyoruz. İnşallah en kısa zamanda normal hayatımıza dönüp sevdiklerimizle bir araya geliriz” dedi.

 

“Kuzey Kıbrıs’ta güzel geçen bir lig olmasını temenni ediyorum”

“Kıbrıs’ta hayatın normale dönmesinden dolayı futbol ligleri açılıyor” diyerek sözlerini sürdüren Özer, “Ben de çok yakından takip ediyorum. Tüm futbolcu kardeşlerime ve tüm futbol camiasına sakatsız, belasız güzel geçen bir lig olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 3229 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.