“Güzel bir sinerji yakaladık”

“Güzel bir sinerji yakaladık”

Aksa Süper Lig’in beşinci haftası geride kalırken, Küçük Kaymaklı özellikle zor deplasmanlardan çıkardığı galibiyetlerle 10 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

A+A-

Takımın teknik direktörü Derviş Kolcu, yakaladıkları uyumdan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Takım olma yolunda yol kat ettik. Futbolcularla güzel bir sinerji yakaladığımızı düşünüyorum” dedi. Kolcu, MTG ile oynayacakları maça kadar aldıkları puanlarla stressiz çıkacaklarını belirtirken, “Rakibimiz daha stresli olacak. Bunu oyunculara aktardım. Kaybedersek MTG’ye kaybedeceğiz ama kazanırsak sükse olacağını anlattım” ifadelerini kullandı.

 

Kolcu: Güzel bir sinerji yakaladık

Kulübe ligin başlamasına iki buçuk hafta katıldığını, takımı tanıma ve eldeki kadronun ne yapabileceğini tespit etme adına az bir zamanı olduğunu söyleyen Teknik Direktör Derviş Kolcu, “Küçük problemler de vardı. Gelince bunları aşarak güzel bir sinerji yakaladık. Transfer yapma imkanımız olmadı. Son ana kadar uğraştık. Takımımız hem genç, hem de defansif özelliği fazla bir takım. Defansif anlamda iyi ama ofansif anlamda çok çalışmamız gerek. Her geçen gün bunları geliştirmeye çalışırken, bir yandan da devam eden maçlara hazırlanmamız gerekiyor” dedi.

 

“Daha yolun çok başındayız”

Lefke, Türk Ocağı ve Yenicami gibi zor deplasmanlardan galibiyetle ayrılan tüm futbolcularını kutladığını söyleyen Derviş Kolcu, “Baf maçını çok hesaba katmıyorum çünkü hem ilk haftaydı, hem de o ahengi yakalamak çok kolay değildi. O yüzden sahamızda istediğimizi yapamadık. Mesarya maçını kaybettik ama o gün de iyi mücadele ettik. Bireysel hatalarımız fazlaydı. O anlamda da çok çalışmamız lazım” ifadelerini kullandı.

Kadrolarında 17, 18 ve 19 yaşlarında gençler olduğunu, haftalardır onlardan da faydalandıklarını aktaran Kolcu, “Oyuna giren herkes katkı sağladı. Ama daha çok yolun başındayız” dedi.

kaymakli2.jpg

“Devre arasına kadar maksimum puanı toplama hedefindeyiz”

Takım olma yolunda yol kat ettiklerini söyleyen Kolcu, “Futbolcularla güzel bir sinerji yakaladığımızı düşünüyorum. Verdiğimiz taktikleri en iyi şekilde sahaya yansıtmaya çalışıyorlar” şeklinde konuştu. Bir oyun anlayışı geliştirdiklerini ve beş haftada dört maç kalelerini gole kapattıklarını ifade eden Kolcu, “Bu özelliğimizi çok geliştirdik. Yenicami maçında hücum anlamında 4-5 kilit pasımız var. Yeterli olmasa da bunu gördük” dedi.

İyi bir hava yakaladıklarını, devre arasına kadar alabilecekleri maksimum puanı toplama hedefinde olduklarını söyleyen Kolcu, şu ana kadar istediklerini aldıklarını düşündüğünü ifade etti.

 

“Rakibimiz daha stresli olacak”

Her takımın her takımı yenebileceği bir sezon geçirdiklerini ve maç maç düşündüklerini aktaran Derviş Kolcu, “Bu hafta MTG ile karşılaşacağız. Bence bulundukları konuk burası değil. Zor bir maç bizi bekliyor ama şu an aldığımız puan, bu maça stressiz çıkacağımızı gösteriyor. Rakibimiz daha stresli olacak. Bunu oyunculara aktardım. Kaybedersek MTG’ye kaybedeceğiz ama kazanırsak sükse olacağını anlattım” dedi.

Cumartesi gününe kadar rakiplerini iyi analiz ederek çalışacaklarını ve kolay bir maç olmayacağını söyleyen Kolcu, “Yerimizde puan veya puanlar almak istiyoruz. İki maçta kazanamadık, biraz da öyle rast geldi ama bu tabuyu yıkmak hedefindeyiz” dedi. Kolcu sözlerinin sonunda çok çalışan yönetimlerine teşekkür ederken, tüm futbolcularını güzel mücadelelerinden dolayı tebrik etti.

 

Bu haber toplam 788 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.