“Güzel bir macera bizleri bekliyor”

“Güzel bir macera bizleri bekliyor”

Gençlik Gücü’nde Hakan Sermaye’nin yerine göreve gelen Kemal Yürekli düşüncelerini paylaştı. Yürekli, yapılan teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini söyledi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in Lefkoşa ekiplerinden Gençlik Gücü’nde Hakan Sermaye’den boşalan teknik adamlık koltuğuna Kemal Yürekli getirildi. Yürekli, YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunarak takımda bir baskı olmadığının ve bu yüzden hiç düşünmeden yapılan teklifi kabul ettiklerini söyledi.

 

Sermaye gitti, Yürekli geldi

Gençlik Gücü’nde Niyazi Göksun görevi bırakmasıyla 8’inci hafta itibariyle göreve gelen Hakan Sermaye dönemi bitti. Geçtiğimiz akşam Sermaye ile toplantı yapan yönetim, karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Teknik adamlık görevi için vakit kaybetmeden çalışmalarına hız kazandıran yeşil beyazlı kulübün yöneticileri, Kemal Yürekli ile anlaştı. Yürekli’nin yardımcılığını Niyazi Göksun yapacak.

 

Yürekli: “Hiç düşünmeden teklifi kabul ettim”

Lefkoşa ekibinde göreve getirilen Kemal Yürekli, YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Gelişmelerin çok ani olduğunu aktaran genç teknik adam, hiç düşünmeden teklifi kabul ettiğini söyledi. Yürekli; “Açıkcası böyle bir teklif beklemiyordum. Gelişmeler çok ani oldu diyebilirim. Gençlik Gücü yöneticileri beni aradı ve beni takımın başında görmek istediklerini iletti. Takımın hedefleri anlatıldı ve oldukça samimi bir ortam kuruldu. Takımın hedefleri belli, Açık söylemek gerekirse takımın üzerinde çok büyük bir baskı da yok. Elimizden gelen her şeyi yapıp takımı ligde tutacağız. Güzel bir macera bizleri bekliyor. Umarım sezonu istediğimiz yerde bitiririz” ifadelerini kullandı.

 

İlk idman bugün…

Gençlik Gücü yeni teknik adamıyla birlikte ilk idmanına bugün saat 17.00’de çıkıyor. Teknik direktör Yürekli, takımın durumunu ilk idmanla birlikte göreceklerini ve ona göre tedbir alacaklarını ifade etti.

Bu haber toplam 1705 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler