Gururlandırmaya devam ediyorlar

Gururlandırmaya devam ediyorlar

TVF Beach Tour Kulüpler Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda sporcularımız hem kadınlarda, hem de erkeklerde yarı final oynayacak.

A+A-

Türkiye Balıkesir’de 17-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen TVF Beach Tour Kulüpler Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda hem erkeklerde, hem de kadınlarda mücadele eden Kıbrıslı Türk sporcularımız yarı finale yükseldi.

Kadınlarda bugün bir maça daha çıkan ve Yonpaş Dumnlupınar Türk Spor Kulübü adına yarışan Merve-Behanur ikilisi rakipleri Kartal Anadolu’yu 2-0 mağlup ederek yarı finale çıkma başarısı gösterdi.

Erkeklerde de bugün 3'üncü maçına şansını yakalayan Mağusa Spor Akademisi adına mücadele eden Aliosman-Kemal ikilisi bugünkü maçında da galip gelerek yarı finale yükseldi.

 

Erkekler yarı finalinde Kıbrıslı Türkler karşılaşacak

Turnuvada gün adına yaşanan bir diğer güzel olay ise Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor adına yarışan Osman ve Umut ikilisinin yarı finale çıkması oldu. Rakiplerini 2-0 mağlup eden Osman-Umut ikilisi, yarı finalde tanıdık bir rakiple karşı karşıya gelecek. 

Mağusa Spor Akademisi adına mücadele eden Aliosman-Kemal ikilisi Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor adına yarışan Osman -Umut ikilisi ile karşılaşacak.

Foto: Arşiv

Bu haber toplam 883 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.