Gürkan yeniden aday

Gürkan yeniden aday

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin (KTSYD) mevcut başkanı Burhan Gürkan, derneğin 3 Temmuz’da yapılacak olan Olağan Genel Kurulu’nda yeniden aday olduğunu açıkladı.

A+A-

Gürkan yaptığı açıklamada iki yıllık görev süresince pandemi şartlarına rağmen yönetim kurulu ile güzel işlere imza attıklarına inandığını, aynı şartlarda bazı yarım kalan plan ve projeleri hayata geçirmek için aday olduğunu belirtti.

Yönetim kuruluna ve kendisine destek verenlere teşekkür eden Gürkan’ın açıklamaları şu şekilde:

 

“Değerli meslektaşlarım, abilerim, kardeşlerim.

3 Temmuz Cumartesi günü Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin Olağan Seçimli Genel Kurulu’nu yapacağız.

12 yıl önce üyesi olduğum, 10 yıl önce yönetimine girdiğim, son 2 yıldır da başkanlık onurunu yaşadığım ülkenin en prestijli sivil toplum örgütü olan KTSYD’de başkanlığa yeniden aday olduğumu duyurmak isterim.

İki yıllık görev süremizde dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi şartlarına rağmen yönetim kurulumuz ile güzel işlere imza attığımız düşüncesindeyim. Emeklerinden dolayı her birine teşekkürlerimi iletirim.

Bununla beraber herkes gibi ilk kez deneyimlediğimiz ‘Yeni normal’ şartlar da yapmak istediğimiz bazı güzel şeyleri takdir edersiniz ki etkiledi. Bunun için yarım kalan plan ve projelerimizi de hayata geçirmek için aday olduğumu belirtir, bugüne kadar vermekte olduğunuz desteklerden ötürü sizlere teşekkür ederim.

Saygılarımla…”

Bu haber toplam 662 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.