Güren Tilki'nin davası takipsizlikten düşürüldü

Güren Tilki'nin davası takipsizlikten düşürüldü

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği tarafından İstanbul’da düzenlenecek olan Eğitim Semineri’ne katılım için kafileyle İstanbul'a giden ve gündüz saatlerinde Sabiha Gökçen Havaalanında gözaltına alınan Spor Yazarı Güren Tilki, İstanbul'a giriş yaptı.

A+A-

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği tarafından İstanbul’da düzenlenecek olan Eğitim Semineri’ne katılım için kafileyle İstanbul'a giden ve gündüz saatlerinde Sabiha Gökçen Havaalanında gözaltına alınan Spor Yazarı Güren Tilki, akşam saatlerinde İstanbul'a giriş yaptı.

Bağımsız Gazetesi’nde görev yapan Tilki’nin gözaltına alınma gerekçesi ise dört yıl önce oynanan Fenerbahçe – Başakşehir maçında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yaptığı bir paylaşım olmuştu.

Akşam saatlerinde Kartal Adliyesi'nde savcı huzuruna çıkan Tilki'nin davası takipsizlik nedeniyle düşülrüldü. Tilkı, KTSYD kafilesine katıldı.

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği'nin açıklaması şöyle:

"Kartal Adliyesi'nde savcı huzuruna çıkan üyemiz Güren Tilki aleyhine açılan dava takipsizlikten dolayı düşürülmüştür. Tilki'nin İstanbul'a girişi normal koşullarda gerçekleşmiştir..."

Bu haber toplam 2708 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.