Güneyde heyecan artıyor

Güneyde heyecan artıyor

Güney Kıbrıs 1. Ligi’nde Şampiyonluk ve Küme Düşme gruplarında ikinci maçlar oynanırken heyecan da artıyor.

A+A-

Güney Kıbrıs 1. Ligi’nde Şampiyonluk ve Küme Düşme gruplarında ikinci maçlar oynanırken heyecan da artıyor. Şampiyonluk Grubu’nda APOEL ile AEK Larnaka golsüz berabere kalırken, deplasmanda Anorthosis’i 2-1 yenen Apollon zirve ile puanını eşitledi ve averajla ilk sırada yer aldı. Grubun diğer maçında Omonia’yı 2-1 yenen AEL, Avrupa Kupaları’na katılma iddiasını sürdürdü.

Küme Düşme Grubu’nda ise Alki konuk ettiği Olympiakos’u 3-1 yenerek ligde kalma adına önemli bir galibiyet aldı. Deplasmanda Baf’ı tek golle yenen Ermis ise rahat bir nefes alırken, Doxa’yı deplasmanda 6-2’lik skorla geçen Nea Salamina son basamakta yer alan Olympiakos ile arasındaki puan farkını 7’ye çıkardı. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak olan gruplarda sezon 36’ncı hafta ile tamamlanacak. Şampiyonluk Grubu’nda ilk sırada yer alacak olan takım şampiyon olacak. Küme Düşme Grubu’nun son sırasında yer alacak olan takım ise bir alt lige düşecek.

 

Maçlara siyah bantla çıkıldı

Güney Kıbrıs 1.Ligi’nde geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmalar öncesi hayatını kaybeden Kıbrıs Futbol Federasyonu Başkanı Kostakis Koutsokoumnis anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ayrıca takımlar ve hakemler kollarında siyah bantla maça çıktılar.

 

Şampiyonluk Grubu

Anorthosis – Apollon: 1-2

APOEL – AEK Larnaka: 0-0

AEL – Omonia: 2-1

 

Küme Düşme Grubu

Baf – Ermis: 0-1

Alki – Olympiakos: 3-1

Doxa – Nea Salamina: 2-6

guney-puan-017.jpg

Bu haber toplam 2043 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.