“Güçlü ve zirveye oynayacak bir kadro kurduk”

“Güçlü ve zirveye oynayacak bir kadro kurduk”

Süper Lig hedefi ile kadro çalışmaları süren Girne Halk Evi’nde Teknik Direktör Mustafa Özarabacı takviyelerin devam edeceğini belirtti.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Girne Halk Evi’nde teknik direktör Mustafa Özarabacı, Süper Lig hedefi ile güçlü ve zirveye oynayacak bir kadro kurduklarını belirtti.

Tecrübeli teknik adam sözlerine, güçlü ve zirveye oynayacak bir kadro kurduklarını ve hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyleyerek başladı. 10 Temmuz'da sezonu açacaklarını ifade eden Özarabacı, yurt içi veya yurt dışında kamp planladıklarını, yeri ve zamanının önümüzdeki günlerde belli olacağını söyledi.

 

Takviyeler devam edecek

Transferde ellerini çabuk tuttuklarını aktaran Özarabacı, Ali Akbulut, Muhammet Uçar, Bekir Yıldız, Saydam Soy, Rum kaleci Athos, Mustafa Çiçek, Cemal Yaşınses gibi isimleri kadrolarına kattıklarını ve 21 yaş altı transferi yanı sıra eksik görülen yerlere transferlerin devam edeceğini söyledi.

Mustafa Özarabacı son olarak, zorlu bir sezon kendilerini beklediklerinin bilincinde olarak çalışmalara başlayacaklarını ve sezon başı koydukları hedefe ulaşmak için çalışacaklarını ifade etti.

Bu haber toplam 1748 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.