Gözler son kralda

Gözler son kralda

Yenicami’nin adaya dönme ihtimali bulunan John Ebuka Okoye’yi yeni sezon planlamasında düşünmemesi sonrası bazı kulüpler oyuncu için nabız yoklamaya başladı.

A+A-

K-Pet Süper Lig’de geçtiğimiz sezon Yenicami forması ile gol krallığı unvanını alan John Ebuka Okoye, yeni sezon öncesi transferin en dikkat çeken ismi oldu. Şansını Avrupa’da denemek isteyen, adaya dönüp dönmeyeceği belirsizliğini koruyan John’u gelmesi halinde yeni sezon planlarında Yenicami’nin düşünmemesi, bazı kulüplerin oyuncuyu transfer listesine almasına neden oldu.

 

Portekiz’e transferi zora girdi

Sezonun tamamlanmasının ardından adadan ayrılan John Ebuka Okoye’nin adı bir süredir Portekiz 2. Ligi ile anılıyordu. Oyuncunun bu lige transferinin zora girmesinin ardından adaya geri dönüş ihtimali konuşulmaya başlandı. Yenicami’nin yeni sezon planlaması içerisinde John’u düşünmediği öğrenilirken, oyuncu ile ilgili Doğan Türk Birliği’nin nabız yokladığı bilgisi edinildi.

 

Doğan nabız yokladı

Elde edilen bilgilere göre John Ebuka Okoye ile ilgili Doğan Türk Birliği’nin Yenicami ile temasa geçtiği ve oyuncunun transferi ile ilgili temas kurduğu öğrenildi. Yenicami’nin kadrosunda düşünmediği John’a karşılık Doğan’dan Hasan Kanlı ve bir miktar para istediği iddia edildi.

Doğan Türk Birliği’nin transferde hamle yapıp yapmayacağı ilerleyen günlerde belli olacak. John ile ilgili olarak bir süre önce Merit Alsancak Yeşilova’nın da nabız yokladığı, ayrıca Süper Lig’in son şampiyonu olan Mağusa Türk Gücü’nün geçtiğimiz sezon başında John’a olan ilgisinin bu sezon için de olabileceği bilgisi edinildi.

 

Üç sezonda 121 gol

Geride bıraktığımız üç sezon Yenicami forması giyen John Ebuka Okoye, iki kez gol krallığı unvanını aldı. Geçtiğimiz sezon 33 golle gol kralı olan John, mücadele ettiği kulvarlarda üç sezonda takımına 121 gollük katkı yaptı. Adaya dönme ihtimali bulunan John’un Fransa ve İspanya ligine de gitme olasılığı bulunurken, geri dönüp dönmeyeceği ilerleyen zamanlarda netlik kazanacak.

Bu haber toplam 1863 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.