Gözler bu maçta olacak...

Gözler bu maçta olacak...

Süper Lig'de hafta önemli bir karşılaşmayla kapanıyor.

A+A-

K-Pet Süper Lig'in 26'ncı haftası bu akşam kapanıyor. Lefkoşa Atatürk Stadı'nda ligin lideri Yenicami ile zirve yarışında yeniden ümitlenen Binatlı karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı tecrübeli hakem Mehmet Malek yönetecek.

 

Yenicami çıkış arıyor...

K-Pet Süper Lig'de lider konumunda bulunan ancak, son 3 haftadır istediği sonuçları alamayan Yenicami, bu maçta kötü gidişe 'dur' demek istiyor. Siyah beyazlılar, bu 3 haftalık süreçte Doğan Türk Birliği, Ozanköy ve Yeni Boğaziçi maçlarında berabere kalmış, geçtiğimiz hafta içi oynanan kupanın yarı final rövanş maçında da Mağusa Türk Gücü'ne 1-0 mağlup olarak kupadan elenmişti. Sadece şampiyonluk hedefi bulunan Yenicami, bu akşam kazanarak, önemli bir virajdan dönmek istiyor.

 

Binatlı'nın kader maçı 

Süper Lig'in batı ekiplerinden Binatlı ise, son haftalarda aldığı sonuçlarla şampiyonluk yarışında yeniden ümitlenmiş durumda. Sarı yeşilli ekip, bu akşam Yenicami'yi mağlup etmesi durumunda puan farkını 3'e indirecek ve kalan haftalarda rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Binatlı'nın bu maçı kaybetmesi durumunda ise puan farkı yeniden 9'a yükselecek. Geçtiğimiz hafta içerisinde teknik direktör Hasan Topaloğlu, bu maçın kendileri açısından kader maçı olduğunu söylemişti.

 

İkili averaj açısından da önemli 

İki ekibin ligin ilk devresinde oynadığı karşılaşma 0-0 eşitlikle sona ermişti. Yenicami'nin golcü oyuncusu John Ebuka o karşılaşmada bir de penaltı kaçırmıştı. Maçın sonunda iki ekip de 1 puana razı bir şekilde sahadan ayrılmıştı. Bu akşam oynanacak olan karşılaşma ikili averaj açısından da büyük önem arz ediyor. Bu karşılaşmayı kazanan ekip, ikili averajı da eline geçirmiş olacak. 

 

Takipçiler bu maçı bekliyor...

Süper Lig'de lider Yenicami'yi takip eden ve şampiyonluk parolasıyla yoluna devam eden Doğan Türk Birliği ve GAÜ Çetinkaya takımları bu maçın sonucunu bekliyor. Haftaya 2'nci sırada giren GAÜ Çetinkaya, Lefke deplasmanında 1-1 berabere kalmış, Doğan Türk Birliği ise Mağusa Türk Gücü deplasmanında 2-0 kazanmıştı. 

Bu haber toplam 1703 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.