“Görevimin başındayım”

“Görevimin başındayım”

Gençler Birliği Teknik Direktörü Mehmet Bolkan görevinden ayrıldığı yönündeki iddiaları reddetti.

A+A-

Hüseyin KIRAL

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği’nde Teknik Direktör Mehmet Bolkan görevinden ayrıldığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtirken, “Henüz başkan ile görüşmedim, sözleşmem var ve sözleşmem ne gerekiyorsa onu yapıyorum” dedi.

Sezon başından bu yana yaşadığı maddi ve manevi problemleri çözemeyen Gençler Birliği’nde arka arkaya alınan kötü sonuçlar sadece futbolcuların değil camianın da huzurunu bozdu. Ligde son olarak Türk Ocağı karşısında alınan mağlubiyet de bu huzursuzluğu hat safhaya çıkardı. Maç sonunda Gençler Birliği oyuncularının kendi aralarında kavga ettiği öğrenilirken, Teknik Direktör Mehmet Bolkan’ın görevinden ayrıldığı ileri sürüldü. Mehmet Bolkan yaptığı açıklamada “Son günlerde hakkında çıkan haberlerin doğru olmadığını, doğru olanın ise elinde ki sözleşme gereği Gençler Birliği takımının teknik direktörü olduğunu” vurguladı.

 

Bolkan: “Henüz başkan ile görüşmedim”

Cuma akşamı sonuçtan çok saha içerinde kendi futbolcuları arasında yaşanan olaylara üzüldüğünün altını çizen Gençler Birliği Teknik Direktörü Mehmet Bolkan, “Konu ve yaşananlarla ilgili henüz başkan ile konuşmadım” dedi. Bolkan, “Sekiz hafta boyunca, sahada ortaya koyduğumuz oyun anlayışı ile birçok maçta hak etmediğimiz sonuçlar elde ettik. Benim takımla ilk maçım olan Doğan Türk Birliği karşısında inanılmazı başararak kendi evimizden 1-0 mağlup ayrıldık. Sonraki hafta Baf Ülkü Yurdu maçında son dakikaya 3-2 önde götürdüğümüz maçtan 90’ıncı dakikada kalemizde gördüğümüz gol ile berabere ayrıldı. Yine kendi saha ve seyircimiz önünde oynadığımız ve 90+6’ıncı dakikaya kadar 2-1 götürdüğümüz Küçük Kaymaklı maçında kendi kalemize attığımız gol ile yine sahadan bir puanla ayrılmış olduk. Daha ilk gece maçımız olan Çetinkaya maçını hesaba katmıyorum” dedi. Bolkan, “Bugün bu maçların sadece iki tanesinden galibiyetle ayrılma becerisini göstermiş olaydık, puan sıralamasında başka yerlerde olacak ve başka şeyler konuşacaktık” dedi.   

 

“Kalan 4 önemli maça odaklanmalıyız”

Yaşananların pek de hoş olmadığına vurgu yapan Gençler Birliği Teknik Direktörü Mehmet Bolkan, “Aile içerisinde bazen sıkıntılar olur ve bu sıkıntıları aşmak için aile fertleri birbirlerine destek olarak çözer. Bizler de takım olarak yaşadığımız sıkıntıları çözmek istiyorsak birbirimize köstek yerine destek olmalıyız” dedi. Geride kalan son dört maçın üçünü Cumhuriyet Stadı’nda oynayacaklarının altını çizen Mehmet Bolkan, “Son dört haftada rakiplerimize göre fikstür bizim avantajımızda. Bu maçlardan galibiyetle ayrılmamız durumunda ligin sonunda takım direk düşme hattının üzerine çıkar ve Play-out sonunda da ligde kalır” dedi.

Bu haber toplam 1154 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.