“Gönyeli küme düşmeyecek”

“Gönyeli küme düşmeyecek”

Gönyeli teknik direktörü Emre Perçinci “Geç kalınmış bir süreç var.  Bu geç kalınma fiziksel bir geç kalınmadır. Bunu kısa sürede giderebiliriz. Herkes bilsin ki, Gönyeli küme düşmeyecek” dedi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig ekiplerinden Gönyeli’de Genel Kurul’un geç yapılması ve yeni yönetim kurulunun geç oluşması dolayısıyla yeni sezon çalışmalarına ancak Ağustos ayının ortasında başlanabildi. 2022-2023 sezonunda kırmızı beyazlı ekibi çalıştıracak olan teknik direktör Emre Perçinci SPORYENİ'ye konuştu, hem yeni sezon, hem de kalan kısa sürede çalışmalarının nasıl geçeceğini anlattı. Yeni yönetimin oluşmasıyla hemen saha içi ve transfer çalışmalarına başladıklarını belirten Perçinci, Gönyeli’nin diğer takımlar gibi lige hazır olarak başlayacağının altını çizdi.  

Süreç hakkında da değerlendirmelerde bulunan Perçinci, kamp düşünmediklerini ancak çalışmaların yoğun bir tempoda geçtiğini sözlerine ekledi.

“Geç kalınma fiziksel bir geç kalınmadır. Giderebiliriz”

Kırmızı beyazlı ekipte Yönetim Kurulu’nun oluşmasıyla göreve gelen teknik direktör Emre Perçinci yaptığı değerlendirmede, “Diğer takımlara göre geri kaldık. Geç kalınmış bir süreç var.  Bu geç kalınma fiziksel bir geç kalınmadır. Bunu kısa sürede giderebiliriz” dedi. Perçinci şöyle devam etti: “Gönyeli gibi büyük camiada yeniden çalışma fırsatı bulmak benim için bir onurdur. Vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başladık. Hem saha içi, hem de saha dışında takımımızı güçlendirip, hazır hale getirmek için kollarımızı sıvadık. Takımımız şu an fiziksel olarak diğer takımlara göre daha geridedir. Takımda genç ve bu yıl ismi çok duyulacak olan çocuklarımız var. İlerde bu çocuklar Gönyeli’nin temelini oluşturacak. Genç oyuncular 1 ayı bir süredir zaten çalışıyordu. Yapacağımız takviyelerle, genç oyuncularla transferlerimizi harmanlayıp, yeni sezona hazır hale geleceğiz.”

“3 kişiyi bitirdik, transferlere devam edeceğiz”

Zor bir sürecin geçeceğin bilincinde olduklarını aktaran Emre Perçinci, transferlere başladıklarını, bu transferlerin devam edeceğini belirtti. Perçinci, “Resmi olarak Tufan Gencay, Fatih ve İbrahim Hatay gibi isimleri kadromuza kattık. Şu anda görüştüğümüz oyuncular var. Onları da bu 1-2 gün içerisinde transfer edip, takımımıza katacağız. Yabancı oyuncumuz hafta içinde adada olacak. Kaleci, sol bek ve sol açık transferlerimiz olacak. Bunun haricinde hücum veya bir kanat oyuncusu tercihi de yapacağız” ifadelerini kullandı. 

“Gönyeli küme düşmeyecek”

Hem önümüzdeki bir aylık çalışma süreci, hem de yeni sezon hakkında da değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Perçinci şöyle devam etti: “Ligin başlamasına kısa süre kaldı bunun bilincindeyiz. Şunu söylemeliyiz ki, bir haftada bile çok yol kat edildi. Antrenmanlarımızı yoğun yapıyoruz. Haftanın üç günü çift idman yapıyoruz. Bu süreç içerisinde ben bir yurtiçi kampının verimli olacağını düşünmüyorum. Yurtdışı da ekonomik nedenlerden dolayı zor gibi görünüyor. O yüzden kamp konusunda bir girişim yok. Doğru oyuncuları, doğru noktalara oturtarak bu süreci en hafif şekilde atlatacağız. Gönyeli diğer takımlar gibi lige hazır olarak başlayacak. Ligin başlamasıyla birlikte ilk devrede 15 maçlık periyot bizleri bekliyor. Bu süreçten çıkmayı başaracağımıza inancım tamdır. Herkes bilsin ki, Gönyeli küme düşmeyecek.”

Bu haber toplam 1026 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.