Gönyeli dışarda bir başka

Gönyeli dışarda bir başka

Gönyeli bu sezon iç sahada puanla tanışamazken, aldığı tüm puanları deplasmanlarda elde etti

A+A-

EVİNE YABANCI… Uzun bir zaman sonra kendi sahası olan Gönyeli Stadı’nda maçlarını oynayan Gönyeli, evindeki üç maçtan da mağlubiyetle ayrılırken deplasmanda oynadığı üç maçtan 7 puan çıkarmayı başardı

 

K-Pet Süper Lig’in 6 haftası geride kalırken Gönyeli elde ettiği tüm puanları deplasmanlarda hanesine yazdırdı. Altı haftalık dönemde 7 puan alan kırmızı beyazlılar, bunlar konuk olduğu rakipleri karşısında elde etti. Gönyeli son olarak haftaya kayıpsız giren Türk Ocağı karşısında uzatmada bulduğu golle sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrılarak hanesine 1 puan yazdırdı.

 

İçerde beklenenin uzağında

Yeni sezonun başlaması ile birlikte Gönyeli uzun bir zamanın ardından kendi sahası olan Gönyeli Stadı’nda müsabakalarını oynamaya başladı. Ancak 3 iç saha mücadelesinde Gönyeli puan dahi alma başarısı gösteremedi. Gönyeli konuk ettiği Yenicami, Gençlik Gücü ve Cihangir karşısında sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

 

Tüm puanlar deplasmanlarda

Buna karşılık Gönyeli elde ettiği tüm puanları deplasmanlarda aldı. Binatlı’yı Güzelyurt’ta 2-0, Düzkaya’yı da Çatalköy’de 1-0 mağlup eden Gönyeli, son olarak geride bıraktığımız hafta sonu konuk olduğu ve lige beşte beş galibiyetle başlayan ligin flaş ekibi Türk Ocağı karşısında 3-3’lük skorla hanesine bir puan yazdırdı. Böylelikle Gönyeli ligde bugüne kadar topladığı 7 puanın tamamını da deplasmanlarda almış oldu.
 

Gollerin çoğu yerlilerden

Gönyeli’de bir diğer dikkat çeken unsur ise altı haftalık periyotta atılan 9 gollün 8’ini yerli futbolcuların kaydetmesi. Ligin başında transfer dönemi kapanmadan kadroya dahil edilen ve bir maç oynayan, sonra Çetinkaya’ya verilen Mathew Boniface’in Binatlı deplasmanında attığı gol dışında, diğer goller yerlilerden geldi. Bu sezon attığı şık gollerle dikkat çeken Raif Selden 3 golle şu anda takımın en golcü oyuncusu konumunda. Raif’i birer golle Sabri Selden, Eray Osman Halil, Esin Sonay ve Tufan Gençay izliyor. Yine sezon başı takımdan ayrılan Turgut Kaçar’ın ise bir golü mevcut.

Ligin 7’nci haftasında Gönyeli Pazar günü kendi sahasında Mağusa Türk Gücü’nü konuk edecek.

Bu haber toplam 949 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.