"Gollerin erken gelmesi işimizi kolaylaştırdı"

"Gollerin erken gelmesi işimizi kolaylaştırdı"

Tremeşeli Holding Dumlupınar, teknik direktörü Evren Bahtıkara, Türk Ocağı deplasmanında elde ettikleri tarihi galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

A+A-

AKSA Süper Lig'de zirve yarışı veren takımlardan biri olan Tremeşeli Holding Dumlupınar, bugün 11-2 gibi tarihi bir skora imza attı. 

Maçın ardından Bayrak Radyosu'nda Salih Borucu'nun sunduğu 'Maç Sonu' programına açıklamalarda bulunan teknik direktör Evren Bahrıkara, puan kaybına tahammüleri olmadığını ve güzel bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. 

Karşılaşma öncesinde zor bir maçın geçmesini beklediklerini anlatan Bahtıkara, arka arkaya gelen erken gollerin kendileri için büyük bir şans olduğunu ifade etti. "Her rakibe saygı duyduğumuz gibi Türk Ocağı’na da saygı duyduk. Türk Ocağı kırılgan bir yapıya sahip. Maçın erken kopardık. Gollerin erken gelmesi işimizi kolaylaştırdı" diyen Evren Bahtıkara, bu karşılaşmada genç oyunculara da şans verme imkanı bulduklarını sözlerine ekledi. 

Süper Lig'de gelecek hafta Küçük Kaymaklı ile oynayacakları maçı değerlendiren deneyimli teknik adam, bu maç hakkında da, "Her maç artık bir final havasında geçecek. Küçük Kaymaklı maçı zor olacak. Onlar da alt sıralardan kurtulmak istiyor. Çıkış yakalamak istiyorlar. Biz de zirveden kopmak istemiyoruz. Bu maçı da aynı ciddiyetle oynayacağız" ifadelerini kullandı. 

Bu haber toplam 914 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.