"Gollerimle katkı koymak istiyorum"

"Gollerimle katkı koymak istiyorum"

K.Kaymaklı'nın transfer listesindeki 1 numaralı isim Geoffrey Massa transferiyle ilgili ilk kez YENİDÜZEN'e konuştu, yaşanan süreci anlattı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Bir dönem Yenicami'de forma giyen ve ülkemizde gol krallığı da yaşayan Ugandalı yıldız Geoffrey Massa, Küçük Kaymaklı'nın kendisine olan ilgisiyle alakalı ilk kez YENİDÜZEN'e konuştu. Küçük Kaymaklı'dan aldığı teklifi doğrulayan Massa, "Uygun şartlar oluşursa Küçük Kaymaklı'nın kupalar kazanmasına gollerimle katkı koymak istiyorum."dedi.

 

Abdullah Uluçhan ile görüşecek

Massa, transferi ile ilgili daha önde Yenicami'de birlikte çalıştığı İltaç Karayel ile bir telefon konuşması yaptığını, ayrıca Küçük Kaymaklı Başkanı Hasan Tosunuoğlu ile de konuştuklarını ifade etti. Massa, "Hem Karayel hem de Tosunoğlu beni önümüzdeki sezon kadrolarında görmek istediklerini belirttiler. Ben de onlara bu teklifi değerlendireceğimi söyledim." dedi. Daha önce Yenicami yönetiminde yer alan yakın dostu Abdullah Uluçhan ile Kıbrıs'a dönme konusunda görüşeceğini ifade eden Massa, "Abdullah Uluçhan ile fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Bu konuda onun bana söyleyecekleri çok önemli. Yenicami'de yönetici olduğu dönemlerde beni çok iyi ağırladı ve beni mağdur etmedi, ona güvenim tam." diye konuştu.

 

"Yenicami ile kontrat dahil hiçbir bağım yoktur"

Geoffrey Massa, Yenicami'nin kendisinin Kaymaklı forması giyemeyeceği yönündeki söylemlerini duyduğunu ifade ederek, "Kıbrıs'ta forma giymem için önce onlarla görüşülmesi gerektiğini söylemişler. Bu doğru değil. Zaten ben Yenicami ile geri dönme konusunda hiç konuşmadım. Başkan Kaan Kaner ile de bu konuda hiçbir iletişimimiz olmadı. Yenicami'den ayrılalı 4 sezon oldu ve onların ne kontratından bahsettiklerini bilmiyorum. Ben bütün görüşmelerimi o dönem hep Abdullah Uluçhan ile yaptım. Şu anda Yenicami ile hiçbir bağım yoktur." dedi.

 

"Kaymaklı şartlarımı yerine getirirse..."

Abdullah Uluçhan ile telefoniyen birkaç kez görüştüğünü vurgulayan Ugandalı futbolcu, "Uluçhan, bana Kaymaklı'nın çok iyi bir takım olduğunu söyledi. Şu anda Küçük Kaymaklı benim şartlarımı yerine getirirse onlar için futbol oynayacağım." dedi.

 

"Kıbrıs'ta güzel ve özel anlar yaşadım"

Kıbrıs'a da özlem duyduğunu ve adayı çok sevdiğini kaydeden Massa, "Oynadığım dönemde orada harika dostluklar kurdum. Zaman zaman İbrahim Çıdamlı ve Musa Şanlıer gibi dostlarımla konuşuyorum. Oradayken güzel ve özel anlar yaşadım. Yenicami'de güzel günler geçirdim, gol krallığı yaşadım. Bu transfer sürecinde dostlarımın da fikirlerini alacağım." ifadelerini kullandı.

 

"Karayel ile yeniden buluşmak güzel olacak"

Şu anda Küçük Kaymaklı'nın başında olan İltaç Karayel ile iyi bir ilişkileri olduğunu kaydeden deneyimli golcü, "İltaç Hoca'yı seviyorum. Çok saygı duyduğum ve müthiş bir karaktere sahip bir isim. Şartlar oluşursa onunla yeniden buluşmak çok güzel olacak." dedi.

 

"Kaymaklı'nın kupalar kazanması için..."

Küçük Kaymaklı'nın iyi ve güçlü bir takım olduğunu bildiğini belirten Geoffrey Massa, "Vizemle ilgili sorun çözülür çözülmez gelip yüzyüze görüşeceğiz ve bu işi bitireceğiz. Oraya gelip Kaymaklı'nın kupalar kazanması için gollerimle katkı koymak ve elimden geleni yapmak istiyorum." diye konuştu.

 

Yenicami'de 41 maçta 49 gol

Ugandalı yıldız Yenicami'de forma giydiği dönemde oynadığı oyun ve attığı gollerle ülke futboluna damgasını vurmuştu. 31 yaşındaki futbolcu Yenicami'de forma giydiği 41 maçta 49 kez fileleri sarsmıştı. Yıldız futbolcu son oynanan Afrika Uluslar Kupası'nda Uganda Milli Takımı'nın kaptanlığını yapmıştı.

Bu haber toplam 2302 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.