Gollerde Yeşilova ve Kaymaklı’nın haftası

Gollerde Yeşilova ve Kaymaklı’nın haftası

Yenidüzen, 1955 yılından bu yana oynanan ülke futbolunun en üst liginin puan durumunu her hafta okuyucularına güncelleyerek aktarıyor

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) 1955 yılında kurulması ile birlikte ülke futbolunun en üst ligi olan Süper Lig’de 61’ıncı sezon devam ediyor. Daha önce 1. Lig adı altında da oynanan ligde Yenidüzen her hafta en üst ligin puan durumunu okurlarına güncelleyerek aktarıyor. Ligin 19. haftasının ardından Merit Alsancak Yeşilova ve Küçük Kaymaklı, sıralamada önemli aşamalar kat ettiler.

 

Ülke futbolunun en üst liginde 10. kez yer alan, son beş sezondur aralıksız Süper Lig’de bulunan Merit Alsancak Yeşilova, geçtiğimiz hafta sahası Mustafa Hidayet Çağlar Stadı’na 4 yıl sonra geri dönüş yaptı. Çetinkaya’yı 5-3’lük skorla mağlup eden Yeşilova, ayrıca tüm zamanların puan durumunda 400 gol barajını geçerek 404 gole ulaştı. Takımın 400. golünü ise yabancı oyuncu Fidelis Iria kaydederek kulüp tarihinde yerini aldı.

 

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Küçük Kaymaklı için de önemli bir hafta oldu. 61 sezonluk en üst ligde 52. sezonunu geçiren Küçük Kaymaklı, konuk olduğu Türk Ocağı’nı 2-1 mağlup etti. Atılan iki gol yeşil siyahlı ekibin gol sayısını 2200 yaparken, takımın 2200. golü Tuğrul Çiftçioğlu’ndan geldi.

tum-zamanlar-003.jpg

Bu haber toplam 554 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.