Golf Federasyonu Takımı, Silivri karşısında galip

Golf Federasyonu Takımı, Silivri karşısında galip

Silivri Klassis Golf Kulübü Takımı, Kuzey Kıbrıs Golf Federasyonu Takımı ile maçlar yapmak için ülkemizde misafirdi.

A+A-

Korineum Golf & Beach Club Golf Sahası’nda 26, 27 ve 28 Kasım Pazar günleri gerçekleşen çift ve tekli takım yarışmalarında 3 gün boyunca toplamda 33 maç yapıldı ve ülkemiz federasyon takımımız karşılaşmalardan 28-5 galip ayrıldı. 2022 yılı içerisinde kararlaştırılacak bir tarihte yapılacak olan rövanş müsabakaları için önemli bir avantaj elde edildi.

Maçlar sonrası, şilt takdim seremonisinde misafir Silivri Klassis Takımı Başkan’ı Cavit Yıldız yaptığı konuşmada, pandemi nedeniyle 2 yıl gibi bir süre maçlara ara vermek zorunda kaldıklarını ve her zaman burada olmaktan büyük keyif aldıkları, KKTC’de dost takım Golf Federasyon Takımı ile tekrardan maçlar yapabilme şansı yakaladıkları için çok mutlu olduklarını belirtti. 3 gün boyunca çok güzel bir zaman geçirdiklerini söyleyen Yıldız, organizasyon için Federasyon Başkanı Dr. Hasan Garabli ve Federasyon Kaptanı Hasan Kasapoğulları ve tüm katılan oyunculara teşekkür etti.

Misafir takım Başkanı sonrasında söz alan Golf Federasyonu Başkanı Dr. Hasan Garabli de dost Silivri takımını tekrardan adada görmekten ve birlikte maçlar yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti ve Silivri Klassis Golf Kulübü ve oyuncularının kendileri için geçmişten gelen özel bir yeri olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 589 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.