“Gol atmayı seviyorum”

“Gol atmayı seviyorum”

Süper ligin ilk üç karşılaşmasında kaydettiği beş golle dikkatleri çeken Gönyeli’nin golcü oyuncusu John Okoli, mutlu olduğunu belirtti

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz sezon Yenicami forması ile attığı gollerle adından söz ettiren John Okoli, yeni sezonda giydiği Gönyeli forması ile gollerini atmaya devam ediyor. Sezonun ilk üç karşılaşmasında beş golle gol krallığı yarışında önde bulunan John Okoli, ilk hafta Girne Halk Evi’ne iki gol, geçtiğimiz hafta ise (üçüncü hafta) Doğan Türk Birliği’ne üç gol birden atarak dikkatleri bir anda üzerine çeken isim oldu. Gönyeli Teknik Direktörü Emre Perçinci, daha öncede yaptığı açıklamada Okoli’den çok işler beklediğinin altını çizerken, John Okoli’de hocası Emre Perçinci’nin direktifleri doğrultusunda hareket etmeye çalıştığını, şu ana kadar takım olarak ortaya iyi futbol koyduklarını ve oynadıkları üç karşılaşma sonunda başarılı bir grafik çizdiklerini söyledi.

 

Okoli: “İdmanlarımızı yoğunlaştırıp, önümüzdeki maçlara bakmalıyız”

Özellikle geçtiğimiz hafta iç saha maçlarını oynadıkları Lefkoşa Atatürk Stadı’nda karşılaştıkları Doğan Türk Birliği karşısında 3 gol, 1’de asist yapan John Okoli “Takım arkadaşlarımın yardımı ile 3 gol ve 1 asist yaparak DTB karşısında 4-1 galip geldik. Ancak daha önümüzde çok maç var ve çok çalışarak oynayacağımız maçlarda elde edeceğimiz sonuçlarla Gönyeli’yi güzel yerlere getirmek istiyoruz” dedi. Geçtiğimiz sezon formasını giydiği Yenicami’den ayrıldığı için moralinin bozulduğunun altını çizen Okoli, “Ancak Gönyeli’de hocalarım ile takım arkadaşlarımı tanıdıktan sonra önce moralim düzeldi, arka arkaya attığım gollerle de motivasyonum yerine geldi” dedi.

 

“Oyuncular arasında güzel bir uyum sağlandı”

İlk üç hafta sonunda filelere 7 gol atarken kendi kalelerinde 5 gol gören Gönyeli’de, John Okoli, 7 golün, 5’ini kaydederken, yaptığı açıklamada, “Ben gol atmayı çok seviyorum ve ilerleyen haftalarda takım olarak bu şekilde mücadele ettiğimiz takdirde gol atmaya devam edeceğim” dedi.  Gönyeli takımının çok genç ve çok tecrübeli oyunculardan kurulu olduğuna dikkat çeken Okoli, “Sabri – Raif gibi çok önemi iki isme sahip oldukları için takım olarak ve kendisinin de çok şanslı olduğunu” söyledi.  

Bu haber toplam 1591 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.