"Göçmenköy’ü kutlarım ama çok üzüldüm"

"Göçmenköy’ü kutlarım ama çok üzüldüm"

Göçmenköy – Miracle Karşılaşmasının tamamlanmasının ardından istenmeyen olaylar yaşandı.

A+A-

Maçın sonunda saha içerisinde yaşanan tartışmalar esnasında Miracle Karşıyaka Teknik Direktörü Caner Oshan, bazı Göçmenköy taraftarları tarafından darp edildi. 

Yayıncı kuruluş Miracle Spor TV’ye açıklamalarda bulunan Caner Oshan, “İçkili adamların sahaya girmesi çok yanlış. Göçmenköy’ü kutlarım ama çok üzüldüm” dedi. Oshan’ın açıklamaları şu şekilde:

“Maalesef maçtan sonra olanlar bizi üzdü. Özellikle içkili adamların sahaya girmesi, çok yanlış bir şey. İnşallah federasyon da bunları görür ve gerekeni yapar. Biz bunları kendi bölgemizde engelledik. Sahaya girmeyi engelledik. Herkes Miracle Karşıyaka’nın seyircisi azgındır, içkili maça gelir. Her zaman geleni misafirperver şekilde ağırladık, gönderdik. Futbolcular maçtan sonra tartışabilir. Zaten ateşli bir maç geçti. Ben ayırmaya gittim, Göçmenköy kaptanına da siz de futbolcularınızı alın dedim. Arkadan gelenler ağızlarından köpük gelir gibi saldırmaya başladı. Göçmenköy’ü kutluyorum ama ben bugün üzüldüm. Bu şekilde olması çok ayıp bir şey.”

Bu haber toplam 1432 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.