“Göçmenköy iyi şeyler başarabilecek bir camia”

“Göçmenköy iyi şeyler başarabilecek bir camia”

AKSA Süper Lig ekiplerinden Göçmenköy’de yaşanan teknik adam değişikliği sonrası göreve gelen Özgü Bayraktar, yeniden yeşil sahalara döndüğü için mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

A+A-

YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan genç teknik adam “Göçmenköy iyi şeyler başarabilecek güçte bir camia, bunun için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

Bayraktar: Bir teknik adamın çalışabileceği güzellikle bir kulüp

Takımın dün Göçmenköy Antrenman Sahası’nda gerçekleştirdiği çalışmada açıklamalarda bulunan Özgü Bayraktar, “Tekrardan yeşil sahalara döndüğüm için hem mutlu, hem de heyecanlıyım” dedi. Göçmenköy için “Bir teknik adamın ortam olarak çalışabileceği güzellikle bir camia ve kulüp olduğunu gördüm bu birkaç günde” ifadelerini kullanan Bayraktar, “Çünkü hem saha, hem malzeme açısından, hem yönetimin ilgisi açısından gerçekten heyecan verici bir camia” dedi.

 

“İnancımız gençlere iyi futbol oynatabilmek”

“Burada hedefimiz ve inancımız gençlere iyi futbol oynatabilmek” diyerek sözlerini sürdüren Özgü Bayraktar, “Hem de daha önceden göstermeye çalıştığımız futbol felsefesini sahaya yansıtabilmek. Amacımız bu. Bunu yapabileceğimize inandığımız için buraya geldik” dedi. Göçmenköy yeni sezon hazırlıkları kapsamında yeni teknik heyetin takımın son durumunu görebilmesi adına bugün A2 takımı ile bir hazırlık maçı oynayacak.

 

Bu haber toplam 824 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.