Göçmen’den altyapı atağı

Göçmen’den altyapı atağı

Göçmenköy, son dönemlerde tesisleşmeye önem veriyor

A+A-

Göçmenköy Spor Kulübü başkan Ersan Karataş yönetiminde son yıllarda başlatmış olduğu tesisleşmeye yönelik çalışmaları sonucunda tamamlanan tesisler hizmete girerken, yapımı devam eden ve tamamlanma aşamasın gelen diğer tesislerin de devreye girmesi ile birlikte  kurumsallaşmaya yönelik yapılanmada sonuç alınmaya başlanıyor.

Futbol altyapılarda gelişim gösteren ve hızla büyüyen ağı sonrasında Göçmenköy’de altyapılarda denetim ve kontrol altına alınarak yeni bir oluşuma giderek, altyapılar koordinatörlük görevine Hasan Kargılı getirildi. Altyapılarda düzenin sağlanması verimli bir şekilde çalışmalar yapılarak gelişim göstermesi için teknik kadrolara yeni isimler dahil edildi. Altyapılarda uzun yıllar çalışan deneyimli isim antrenör Hasan Kargılı göreve başlar başlamaz birlikte çalışacağı yeni antrenörlerde Cemal Yazır ile Ali Yurdal olarak belirledi.

 

Çalışmalara hız verildi

Sentetik zemine dönüştürülen Göçmenköy stadında koordinatör Hasan Kargılı yönetiminde altyapı çalışmalarına hız verilirken, 7 yaşından itibaren kayıt almaya başlandı. Altyapılarda yeni oluşum ve yeni sistem içerisine giren Göçmenköy’de antrenör Hasan Kargılı, sahanın yeniden açılması ile birlikte yeni kayıt işlemlerine başladıklarını, amaçlarının özelde Göçmenköy Spor Kulübü’ne, genelde ise Kıbrıs futboluna saygılı, disiplinli, iyi karakterli sporcular yetiştirmek olduğunu belirtti.

 

Öncelikli hedef A takıma iyi oyuncular kazandırmak

Altyapı çalışmalarında öncelikle sporculara yaptıkları işten keyif almaları ve kendilerini geliştirmeleri için bilimsel çalışmalar ile birlikte zihinsel, fiziksel gelişimlerini en iyi şekilde tamamlamalarına olanak sağlayacaklarını belirten Hasan Kargılı,  A takıma iyi oyuncular kazandırmak öncelikli hedefleri olduğuna vurgu yaptı. Göçmenköy başkanı Ersan Karataş’ın altyapılara çok büyük önem verdiğini ve yeni oluşuma giderek koordinatörlük görevi ile birlikte kurmuş olduğum teknik ekibe vermiş olduğu destek ve güvenden dolayı teşekkür eden antrenör Hasan Kargılı, çalışmaların yoğun bir şekilde devam edileceğini de sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1541 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.