Göçmen tercihini Ndue’den yana kullandı

Göçmen tercihini Ndue’den yana kullandı

AKSA süper Lig ekiplerinden Göçmenköy, yabancı oyuncu hakkını Arnavut golcü Ndue Mujeci’den yana kullandı.

A+A-

Geçtiğimiz ay Beninli yıldız Stephane Sessegnon’u adaya getirerek imza töreni düzenleyen başkent ekibi, yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz gün başlarken, sürpriz bir hamle daha yaparak daha önce Gençlik Gücü ve Cihangir formaları giyen Ndue Mujeci’yi de adaya getirmişti. Yabancı oyuncu konusunda işini şansa bırakmayan Göçmenköy, Mujeci’yi çalışmalarına dahil ederken, oyuncuya Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda resmi imzayı attırarak renklerine bağladı.

 

Gençlik Gücü ve Cihangir formaları giydi

İlk olarak 2017-18 sezonunda Gençlik Gücü formasını ligin ikinci yarısında giyen Mujeci, Play-out da dahil olmak üzere 13 gol kaydetmişti. Daha sonra 2019-20 sezonunun ilk yarısında Cihangir’de görev yapan Arnavut golcü, görev aldığı maçlarda rakip fileleri 9 kez sarsmıştı.

 

Sessegnon ne olacak?

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun yayınladığı Profesyonel Futbol ve Transfer Talimatı’na göre Süper Lig kulüpleri kadrolarında bir tane yabancı uyruklu futbolcu bulundurabiliyor. Mujeci’ye imza attıran Göçmenköy’de daha önce anlaşma sağlanan Sessegnon’un durumunun ne olacağı ise merak konusu.

Bu haber toplam 1079 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.