Göçmen telafi ve moral hedefinde

Göçmen telafi ve moral hedefinde

İkinci devreye Girne Halk Evi beraberliğiyle başlayan Göçmenköy, Binatlı maçı hazırlıklarını sürdürüyor

A+A-

Aksa Süper Lig’de ara transfer döneminde dikkat çeken isimleri kadrosuna katan ancak ikinci yarıya sahasında Girne Halk Evi beraberliğiyle başlayan Göçmenköy’de ligin 17. haftasında oynanacak olan Binatlı maçı hazırlıkları sürüyor. Güzelyurt’tan galibiyetle dönmek ve ikinci yarıdaki ilk 3 puanını almak isteyen başkent ekibinde golcü oyuncu Bekir Yıldız’ın hafif sakatlığı bulunurken, deneyimli kaleci Ali Duvarcı ise kendisine hazırlanan antrenman programı dahilinde hazırlanıyor.

 

Bayraktar: Hem telafi hem de kupa öncesi moral açısından çok önemli

Takımın Göçmenköy antrenman sahasında gerçekleştirdiği çalışmada Yenidüzen’e açıklamada bulunan Teknik Direktör Özgü Bayraktar, hem Girne Halk Evi maçında yaşadıkları kaybı telafi etme açısından hem de kupa maçı öncesi moral açısından Binatlı maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade etti.

“Girne Halk Evi maçında beklenmedik bir puan kaybı yaşadık” diyen Bayraktar, “Bu hafta oynayacağımız maç hem o kaybı telafi etme açısından, hem de kupada oynayacağımız ikinci tur maçı öncesinde moral açısından çok önemli. Hazırlıklarımızı o yönde sürdürüyoruz” dedi.

ozgu-duvarci.jpg

“Böyle maçların mazereti yoktur”

“Ufak tefek sakatlıkları olan oyuncularımız var ama sahaya yine 11 kişi çıkacağız” diyerek sözlerini sürdüren Bayraktar, “Dolayısıyla böyle maçların mazereti yoktur. Üç puanı alıp kupa maçına moralli gitmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Göçmenköy Süper Lig’in 17. haftası öncesi 24 puanla 8. sırada yer alıyor.

Bu haber toplam 717 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.