Göçmen sahada

Göçmen sahada

Süper Lig ekiplerinden Göçmenköy, yeni sezon hazırlıklarına başladı

A+A-

NDUE VE YENİLER ÇALIŞMADA… Yeni sezon hazırlıklarına sahasında başlayan Göçmenköy’de bir süre önce anlaşılan Beninli yıldız Sessegnon henüz takıma dahil olmazken, daha önce ülkemizde forma giyen Arnavut golcü Ndue Mujeci, yeni transferlerle birlikte ilk çalışmada yer aldı

 

“SAĞLAM BASAN BİR GÖÇMENKÖY”… Göçmenköy Teknik Direktörü İltaç Karayel; “Geçtiğimiz yıla göre daha iyi bir kadro oluşuyor. Hedefimiz iyi futbolla elde edilecek neticelerle ligde ayakları yere sağlam basan bir Göçmenköy yaratmak”

 

AKSA Süper Lig ekiplerinden Göçmenköy, 2022-23 futbol sezonuna yönelik çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz yıl Play-out potası içinde kalan, bu yıl işini şansa bırakmak istemeyen ve üst sıralara oynamak isteyen Başkent ekibi ilk çalışmasını sahasında gerçekleştirdi. İlk çalışmaya kulübün Fahri Başkanı Arslan Bıçaklı ve Başkan Ersan Karataş da katılarak takıma yönelik birer konuşma gerçekleştirdi.

gocmenkoy2.jpg

Bir süre önce teknik direktörlük görevi için deneyimli bir isim olan İltaç Karayel ile anlaşan Göçmenköy, serbest transfer hakları bulunan kaleci Yusuf Yontar’ın yanı sıra Bayram Anday ve Musa Şanlıer’i kadrosuna katmış, Gençlik Gücü’nden Hasan Kanlı’yı transfer etmişti. Kiralık olarak takımda görev yapan Hüseyin Sadıklar’ın bonservisi Yenicami’den alınırken, geçtiğimiz yıl yine takımda bulunan Mahmut Amasyalı da yeniden kadroya dahil edildi.

gocmenkoy3.jpg

Yabancı’da B planı Ndue Mujeci

Yabancı oyuncu konusunda bir süre önce Beninli yıldız Stephane Sessegnon ile anlaşan Göçmenköy, bu transfere karşılık işini şansa bırakmama adına ülkemizde daha önce Gençlik Gücü ve Cihangir formaları giyen Arnavut golcü Ndue Mujeci’yi de adaya getirerek çalışmalara dahil etti. Sessegnon henüz takıma dahil olmazken, hazırlık dönemi içerisinde oyuncuların durumu görülerek son karar verilecek.

gocmenkoy.jpg

İki kamp yapılacak

Yeni sezon ile ilgili görüşlerini aktaran Göçmenköy Teknik Direktörü İltaç Karayel, hedeflerinin “Ayakları yere sağlam basan bir Göçmenköy” olduğunu belirtti. Yoğun bir şekilde sezona hazırlanacaklarını, önümüzdeki hafta Cumartesi de dahil olmak üzere tüm hafta çalışacaklarını aktaran deneyimli teknik adam, biri ay sonunda sahalarında diğeri Ağustos ayı içerisinde 6 gün olacak şekilde hazırlık döneminde iki kamp planladıklarını kaydetti.

NOT: HABERİN İZİNSİZ KULLANILMASI HALİNDE YASAL YOLLARA BAŞVURULACAKTIR

 

Karayel: Hedef ayakları yere sağlam basan bir Göçmenköy yaratmak

İltaç Karayel, “Geçtiğimiz yıla göre daha iyi bir kadro oluşuyor. Hedefimiz iyi futbolla elde edilecek neticelerle ligde ayakları yere sağlam basan bir Göçmenköy yaratmak” dedi. Karayel hedef olarak “şampiyonluk” diyecek durumlarının olmadığını, hazırlık döneminde takımı daha iyi tanıyarak, gerekli yerlere takviyeler yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

 

 

Bu haber toplam 1387 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.