Göçmen hafta başı sahada

Göçmen hafta başı sahada

Süper Lig’in başkent ekiplerinden Göçmenköy İdman Yurdu, Pazartesi günü sezon açılışını gerçekleştirecek.

A+A-

Süper Lig’in başkent ekiplerinden Göçmenköy İdman Yurdu, Pazartesi günü sezon açılışını gerçekleştirecek. Kulübün sentetik sahasında yapılacak açılış saat 19.00’da başlayacak. Yıllar sonra yeniden Göçmenköy’ün teknik adamlık görevine gelen Nazım Aktunç, hazırlık dönemi içerisinde takımın durumunu görerek hedef belirleyeceklerini ve bu yıl gençlere de ayrıca önem vereceklerini ifade etti.

9 hazırlık maçı

Takımın üç haftadır salonda bireysel olarak çalıştığını aktaran Göçmenköy Teknik Direktörü Nazım Aktunç, Pazartesi günü sentetik sahalarında sezonu açacaklarını belirtti. Hazırlık maçlarına 12 Ağustos itibarı ile başlayacaklarını, 9 hazırlık maçı planladıklarını söyleyen Aktunç, hazırlık dönemi kampını tek etap olarak 2 veya 3 gün olacak şekilde yurt içinde yapacaklarını dile getirdi.

“Hedefi takımın durumuna göre belirleyeceğiz”

Yaptığı transferlerle dikkat çeken takımlardan olan Göçmenköy’de hedefin ne olacağı yönündeki soruyu yanıtlayan Aktunç, “Öncelikle hazırlık döneminde oyuncuların durumunu görerek hedef belirlemek istiyoruz. İyi bir takım olacağımızı düşünüyorum. İstediğimiz sistemi oynatabilirsek daha gerçekçi bir hedef ortaya koyacağız” açıklamasını yaptı.

Takımdan ayrılanlar

Takımda çok ciddi revizyon yaşandığını, geçtiğimiz sezondan Gökhan Özer ve Burak Koçar’ın takımdan ayrıldığını hatırlatan Nazım Aktunç, göreve gelmeden önce kadro dışı kalan Hasan Kanlı ve Musa Şanlıer’in de büyük ihtimalle takımdan ayrılacağını belirtti. Aktunç, Bekir Yıldız’ın takımdan ayrılacağını, bazı oyuncuların da durumunu hazırlık döneminde görerek karar vereceklerini, ayrıca oyuncularına gelen ciddi teklifler olduğunu ve bunu yönetimle görüşerek değerlendireceklerini ifade etti.

Gençler değerlendirilecek

Transferde Remzi Betmezoğlu, Bilal Ceylan ve kaleci Mehmet Özeralp’i kadroya kattıklarını hatırlatan Nazım Aktunç, nokta transfer yapabilme şansları olursa bir yerli kanat oyuncusu alabileceklerini söyledi. Aktunç, yabancı oyuncu kontenjanını orta saha ve forvetten yana kullanmak istediklerini belirtti. Genç takımdan da takviyeler alacaklarını ve sezon sonuna kadar iyi bir genç oyuncuyu A takım oyuncusu yapmak istediklerini söyleyen Aktunç, gerekirse dar bir kadro ile gençlere ağırlık vererek bir kulübe oluşturmak istediğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 838 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.