Girne Halk evi ciddi bakıyor

Girne Halk evi ciddi bakıyor

Birinci Lig ekibi Girne Halk Evi (GHE) yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Birinci Lig ekibi Girne Halk Evi, (GHE) yeni sezon çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.  Teknik Direktör Mustafa Özarabacı YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Özarabacı yeni bir oluşum içerisine girdiklerini ve hedeflerini ligde kalıcı olmayı hedeflediğini vurguladı.

 

 Özarabacı: “Yeni bir anlayışla takım oluşturduk”

Girne ekibinin teknik adamı Mustafa Özarabacı yeni bir anlayış çerçevesinde takım oluşturduklarını ve yeni sezonda ligde kalıcı olmak istediklerine vurgu yaptı. Özarabacı; “Yeni bir anlayışla sezona başladık. Yeni bir oluşum içerisindeyiz. Girne Halk Evi son yıllarda büyük sıkıntılar yaşadı. Geçen sezon son anlarda düşmekten kurtuldu. Bu yüzden bu yıl yeni bir anlayışla başladık. Yavaş yavaş takımı oturtmayı çalışıyoruz” dedi.

 

“Çalışmalarımız verimli geçiyor”

Deneyimli teknik adam çalışmalarının verimli geçtiğini belirtti. Özarabacı; “Çalışmalarımız verimli geçiyor. Lig başlayana kadar hazır olmayı hedefliyoruz. Bu yıl en büyük hedefimiz ligde kalmaktır. Güçlü bir takım olup, iyi sonuçlar almak ve düşme hattından uzak bir yerde ligi tamamlamak istiyoruz” dedi.

 

“Umarım bizim takımımızı seçer…”

Özarabacı, Hamis Çakır’la ilgilendikleri söylentilerinin doğru olduğunu belirtti. Özarabacı “Transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Deneyimli oyuncu Hamis Çakır ile ilgileniyoruz. Bildiğiniz üzere oyuncuyla ilgilenen çok takım var. Umarım bizim takımımızı seçer” dedi. 

Bu haber toplam 2557 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.