Girgen: "Gönyeli kulübü bu çocuklara sonsuz destek vermeli…"

Girgen: "Gönyeli kulübü bu çocuklara sonsuz destek vermeli…"

Gönyeli teknik direktörü Afün Girgen, Mağusa Türk Gücü maçında iyi mücadele ettiklerini söyledi, "Gönyeli kulübü bu çocuklara sonsuz destek vermeli… Çünkü bu çocuklar Gönyeli’nin geleceğidir” dedi.

A+A-

AKSA Süper Lig'in 15'inci sırasında bulunan Gönyeli'de teknik direktör Afün Girgen, bugün oynadıkları Mağusa Türk Gücü maçının ardından Bayrak Radyosu'nda yayınlanan 'Maç Sonu' programına değerlendirmelerde bulundu. 

Mağusa Türk Gücü maçını kaybettiklerini ancak bu karşılaşmayla birlikte çok şey kazandıklarını söyleyen Girgen "Maçın hakkı bizim için en azından 1 puandı" dedi.

Girgen şunları söyledi: 

“3 puan kaybettik ama çok şey kazandık… Hakemlerimizi ve rakibimiz MTG'yi tebrik ediyorum. 

Beklenmedik bireysel hatalardan dolayı bazı goller yedik. Bana göre maçın tek kırılma anı 89’uncu dakikada çok net pozisyonumuz vardı kaçırdık, sonrasında da penaltı oldu. Son dakika verilen penaltı kararı son derece doğruydu. 

Bunlar futbolda olan şeyler. Rakibimiz çok ciddi bir takım…Mücadelemizin karşılığı en azından bir puan olabilmeliydi. Bizim çocuklarımız herkesi yenebilecek kapasitededir. Gönyeli kulübü bu çocuklara sonsuz destek vermeli… Çünkü bu çocuklar Gönyeli’nin geleceğidir.”

"Bu görevi yaptığım sürece hakem konuşmayacağım"

Maçta görev yapan hakemlerin iyi bir maç çıkardığını da söyleyen Girgen, hakem hatalarının konuşulmaması gerektiğine değindi. Girgen, "Biz artık hakem hatalarını konuşmaktan vazgeçmemiz lazım… Biz belki bir öğretmen değiliz ama eğiten insanlarız. Bu görevi yaptığım sürece hakem konuşmayacağım. Çünkü bu bize bir şey kazandırmaz…" ifadelerini kullandı.

Foto: Arşiv

Bu haber toplam 706 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.