GHE’de futbolsuz dönemde ikinci yol ayrımı

GHE’de futbolsuz dönemde ikinci yol ayrımı

Girne Halk Evi’nde Nisan ayında anlaşma sağlanan teknik direktör Derviş Kolcu, görevinden ayrıldı.

A+A-

Bu ayrılık futbolun oynanmadığı bir yıllık süre içerisinde Girne Halk Evi’ndeki ikinci teknik direktör ayrılığı oldu. Daha önce de Emre Perçinci ile anlaşan Girne Halk Evi’nde yaşanan fikir ayrılıkları nedeniyle yol ayrımı yaşanmıştı.

Bu sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Girne Halk Evi’nde Nisan ayında anlaşma sağlanan Teknik Direktör Derviş Kolcu, görevinden ayrıldı. Başkan Veli Esendağlı ile dün ve bugün yaptıkları telefon görüşmelerinde Kolcu’nun bazı sıkıntılardan dolayı devam etmeme kararını başkana ileterek görevinden ayrıldığı, Esendağlı’nın da bu kararı kabul ettiği öğrenildi.

                                              

Önce Perçinci, sonra Kolcu

Bu ayrılıkla Girne Halk Evi, futbolsuz geçen bir yıllık süre içerisinde ikinci teknik adamı ile yol ayrımı yaşamış oldu. 2020 yılı Ağustos ayında Emre Perçinci ile anlaşan Girne Halk Evi, 2021 Nisan ayı başında Perçinci’nin fikir ayrılıklarını belirtmesi üzerine yol ayrımına gitmişti. Bu ayrılık sonrasında Nisan ayı ortasında Derviş Kolcu ile anlaşma sağlanmıştı. GHE – Kolcu birlikteliği bugün itibarı ile son buldu.

Bu haber toplam 997 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.