GG'nin yurt dışı vizyonu devam ediyor

GG'nin yurt dışı vizyonu devam ediyor

China Bazaar Gençlik Gücü Hentbol Takımı, Haziran ayında Kosova'da katıldığı özel turnuvanın ardından şimdi de İzmir yolcusu.

A+A-

Yurt dışı vizyonunu geliştirerek Türkiye Süper Ligi'nin prestijli takımları ile karşılaşacak olan Gençlik Gücü, 31 Ağustos - 4 Eylül tarihlerinde İzmir'de düzenlenecek olan 100. Yıl Fuar Kupası'na katılıyor. Konu ile ilgili olarak "GENÇLİK GÜCÜ HENTBOL TAKIMI İZMİR YOLUNDA" başlığı ile yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

 

İZMİR 100. YIL FUAR KUPASI

2021-2022 KKTC Hentbol Federasyonu Ligini yenilgisiz tamamlayıp, oynanan tüm kupa maçlarını kazanan takımımız Haziran 2022 de Kosova’da özel bir turnuvaya katılarak ordan da ülkemizi temsil ederek başarı ile dönmüştür.

 

Şimdi, yeni yolculuk zamanı;

Yeni bir ülke yeni bir temas, yeni rakipler yolunda, yurt dışı vizyonumuza kaldığımız yerden devam etmek için çıktığımız yolda, ülkemizde hentbol adına kazandığımız tecrübeyi yurt dışındaki takımlar ile de sınamak adına yine ve yeniden bir yolculuğa çıkıyoruz. Sıra, İzmir 100. Yıl Fuar Kupasında.

Kosova dönüşünden hemen sonra antrenmanlara hiç ara vermeden, tempomuzu daha da artırarak yolumuza devam ettik. Yeni, yetenekli, genç oyuncuları kadromuza katarak, yeni bir yurt dışı hedefi oluşturduk.

 

Pandemi ve ekonomik krizin bizlere yaşattığı tüm zorluklara rağmen başta ana sponsorumuz China Bazaar, Deniz Plaza, Armen Shipping, Express Döviz, Öksüz & Co Muhasebe, Stilevs, Asya Offlicence ve Essential Gümrükleme’nin katkıları ile Kosova dan sonra İzmir yolculuğuna çıkıyoruz. 

 

Beklemeden uğraşarak bir şeylerin başarılabildiğini gösterebilmek, her alanda birlikte mücadele ederek kazanabileceğimizi anlatmak adına kulüp olarak üstlendiğimiz bu misyonun, tüm kulüplere örnek olması dileği içindeyiz.

 

İzmir yolunda, 31 Ağustos – 4 Eylül 2022 tarihinde İzmir’de başlayacak olan, Türkiye Hentbol Süper liginin Prestijli takımlarının katılacağı, çok özel ve tarihi denk gelişi ile çok anlamlı bir turnuvaya dahil oluyoruz .

 

Turnuva boyunca takımımızın oynayacağı karşılaşmaları Facebook üzerinden Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü sayfasından canlı olarak taraftarlarımız ve tüm spor severler takip edebilecekler.

 

Maçları canlı takip etmek için Facebook Sayfamız

 https://www.facebook.com/oynagg1952

 

#OYNAGG

Bu haber toplam 684 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.