GG’de yabancılar tamam

GG’de yabancılar tamam

Gençlik Gücü’nün yeni sezon öncesi yabancı oyuncuları Abu Dumbuya ve Peter Ebi oldu

A+A-

China Bazaar Gençlik Gücü’nde yeni sezon kadrosunu netleştirmek için transfer çalışmaları devam ederken, yabancı uyruklu futbolcu kontenjanı da belirlendi. Hafta arasında Sierra Leoneli milli futbolcu Abu Dumbuya’nın transferini açıklayan Gençlik Gücü, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Mağusa Türk Gücü’nün eski golcüsü Peter Ebimobowei’yi de açıklayarak yabancılarını belirledi.

 

100 maç, 89 gol

Ülkemizde ilk olarak 2017-18 sezonunda Binatlı forması giyen, ardından 2018-19 ve 2019-20 sezonlarında Mağusa Türk Gücü ile başarılar yakalayan Peter, lig ve kupada görev aldığı 100 maçta 89 gollük önemli bir performans sergiledi.

 

Transfer açıklandı

Nijeryalı golcü Peter Ebimobowei’nin transferi ile ilgili olarak Gençlik Gücü şu açıklamayı yaptı:

“Hedef Belli, Hoş Geldin Peter EBİ!

Ülkemizi yakından tanıyan, sergilediği performansı ile kardeş kulübümüz Mağusa Türk Gücü’ne katkı sağlayan Peter Ebi, 2023-2024 futbol sezonunda gollerini yeşil beyazlı forma altında sergilemek için kulübümüzle anlaşma sağladı. WELCOME TO Gençlik Gücü PETER EBİ!”

 

Dikkat çeken yerli transferler

Yerli transferde de hareketli günler yaşayan Gençlik Gücü, dikkat çeken isimleri kadrosuna kattı. Yonpaş Dumlupınar’dan Necati Genç, son olarak Türk Ocağı forması giyen İbrahim Köse’yi alan Gençlik Gücü, Doğan Türk Birliği’nden Kaan Borova ve Afün Girgen’i renklerine bağladı. Kaptan Ali Akbulut’un da bonservisi Doğan Türk Birliği’nden alındı.

Bu haber toplam 684 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.