GG yoğun tempoda

GG yoğun tempoda

Süper Lig ekibi China Bazaar Gençlik Gücü yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

A+A-

Süper Lig ekiplerinden China Bazaar Gençlik Gücü’nde yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Gelecek hafta Girne’de kampa girecek olan yeşil beyazlı ekipte Teknik Direktör Derviş Kolcu, genel olarak takımdan memnun olduğunu, oyuncuların çok iyi çalıştığını ve ellerinden gelenin fazlasını yaptığını belirtti.

 

Kolcu: Hemen hemen ilk hazırlık periyodunu tamamladık

China Bazaar Gençlik Gücü Teknik Direktörü Derviş Kolcu, planladıkları ilk periyot hazırlık dönemini aşağı yukarı tamamladıklarını, bu süreçte 30 antrenman yaptıklarını belirtti. Genel anlamda takımın performansından memnun olduğunu belirten Kolcu, yabancı oyuncuları Peter’in geç gelmesinin tek sıkıntıları olduğunu, onu da ekstra antrenmanlarla hazırlamaya başladıklarını aktardı.

 

Dumbiya vize sorunu nedeniyle gelemedi

Daha önce anlaşma sağladıkları Sierra Leoneli futbolcu Abu Dumbiya’nın 11 Ağustos’ta adaya gelmesinin beklendiği ancak vize sorunu nedeniyle başka bir yabancıya yöneldiklerini dile getiren Derviş Kolcu, yeni bir yabancı getirerek denemeye alacakları, bu konuda zaman kaybetmek istemediklerini ifade etti.

 

Hazırlık kampı gelecek hafta Girne’de

Sezon öncesi hazırlık kampını 28 Ağustos’ta Girne’de, Acapulco Resort Hotel’de yapacaklarını belirten China Bazaar Gençlik Gücü Teknik Direktörü Derviş Kolcu, “Cuma gününe kadar 5 günlük bir kamp gerçekleştireceğiz. Genel anlamda kafamızda ne yapmak istediğimizi bir nebze olarak futbolculara aşılamaya çalışıyoruz. Kamp ile birlikte fiziki durumu yukarı çekip, taktiksel yoğunlukla lige hazır olacağımızı düşünüyorum. Yönetimimiz sağolsun Türkiye’de kamp ayarlamaya çalıştı ancak yabancılar olmayacağı için vazgeçtik” dedi.

 

“Genel anlamda takımımızda bir ışık var ancak çok eksiğimiz de var”

Bu güne kadar yaptıkları hazırlık maçlarında Peter dışında diğer oyuncuları görme fırsatı bulduklarını ancak yoğun antrenman döneminde sakatlık yaşamama adına bazı maçlarda kullanamadıkları oyuncular olduğunu söyleyen Kolcu, kampın ardından daha çok taktiksel ve form antrenmanlarına odaklanacaklarını aktardı. Kolcu, “Genel anlamda takımımızda bir ışık var ancak çok eksiğimiz de var. Kadroyu oturtma adına daha çok çalışmamız gerek. Yabancılar da gelince maksimuma çıkarak daha iyi olacağımızı düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

 

“Ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar”

Genel olarak takımdan memnun olduğunu, oyuncuların çok iyi çalıştığını ve ellerinden gelenin fazlasını yaptığını aktaran Derviş Kolcu, transfer konusunda da şu an için yabancı dışında bir takviye düşüncelerinin olmadığını ancak ilerleyen zamanlarda hazırlık maçlarında eğer eksik görmeleri durumunda bir fırsat transferi oluşursa gerçekleştirebileceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 901 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.