GG sahada

GG sahada

Yaptığı takviyelerle dikkat çeken Gençlik Gücü, saha çalışmalarına hafta başında başladı

A+A-

Süper Lig ekiplerinden China Bazaar Gençlik Gücü, saha çalışmalarına hafta başında başladı. Transferde hareketli takımlardan olan ve dikkat çeken isimleri kadrosuna katan Gençlik Gücü, yoğun bir tempo ile sezona hazırlanacak. Hafta başında Dikmen’de ilk çalışmasını yapan, hafta içerisinde de Ortaköy ve Gaziköy’de çalışmalarına devam edecek yeşil beyazlı ekipte teknik direktör Derviş Kolcu, hazırlık dönemi ile ilgili bilgi verdi.

 

Hazırlıklar Dikmen’de başladı

Hafta başı itibarı ile çalışmalara başladıklarını belirten China Bazaar Gençlik Gücü Teknik Direktörü Derviş Kolcu, teknik heyete dahil ettikleri Mustafa Behlül ile birlikte salon çalışmalarını da gerçekleştirmeye devam ettiklerini söyledi. Bu çalışmaların sezon içerisinde haftada iki olacak şekilde devam edeceklerini aktaran Kolcu, Dikmen’de hafta başı start verdikleri çalışmalara hafta içerisinde Ortaköy ve Gaziköy’de devam edeceklerini ifade etti.

 

10 hazırlık maçı

Hazırlık maçlarına 5 Ağustos’ta Girne Halk Evi ile başlayacaklarını, ardından 9 ve 12 Ağustos tarihlerine Binatlı ve Baf Ülkü Yurdu ile oynayacakları maçlarla hazırlık maçlarının devam edeceğini söyleyen Kolcu, toplamda 10 maç yapmayı planladıklarını belirtti. Hazırlık dönemi kamp çalışmasının 28 Ağustos – 1 Eylül arası planladıklarını, kampta gerekli görmeleri halinde bir hazırlık maçı daha oynayabileceklerini dile getirdi.

 

Yabancılar Ağustos’ta gelecek

Yabancı oyuncu olarak kadrolarına kattıkları Sierra Leoneli milli futbolcu Abu Dumbuya’nın Ağustos başı adaya gelerek çalışmalara katılacağını, Peter Ebi’nin devam eden maçları olması sebebiyle de Ağustos ortasında onun da çalışmalara dahil olmasını beklediklerini dile getiren Derviş Kolcu, yabancıların da eksiklerini tamamlaması için ayrı olarak hazırlayacaklarını söyledi. Kolcu, transferi henüz kapatmadıklarını, ilerleyen zamanlarda takviyelerin olabileceğini de sözlerine ekledi.

 

“Amatör ruh ve profesyonel bakış açısı ile götürmeye çalışıyoruz”

Yönetimin ilgi ve alakasından oldukça memnun olduğunu, tüm isteklerin karşılandığını söyleyen Derviş Kolcu, “Profesyonel bir bakışımız var. Oyuncularla da hem birseysel hem de başarıya endeksli anlaşmalar yaptık. Mutluyum, çünkü yönetim elinden geleni yapıyor. Amatör ruh ve profesyonel bakış açısı ile götürmeye çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

 

“Amacımız ligi iyi bir yerde bitirmek”

Sezona yönelik hedefleri de aktaran Derviş Kolcu, “Amacımız ligi iyi bir yerde bitirmek, bu asansör takım hüviyetinden kurtulmak. Tüm hedefimiz o. İlk 5-8 arası bir yerde olmayı hedefliyoruz, ayrıca kupada üstü zorlayacağız. Bir diğer amacımız ise takım kalitesini ilerleyen zamanlarda daha da yukarı çekmek” dedi.

Bu haber toplam 708 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.