GG ile Borataş’ın yolları ayrıldı

GG ile Borataş’ın yolları ayrıldı

AKSA Süper Lig ekiplerinden China Bazaar Gençlik Gücü’nde Salı günü anlaşma sağlanan Teknik Direktör Mustafa Borataş ile yollar ayrıldı.

A+A-

Salı günü el sıkışılan ve takımla ilk çalışmayı yapan Borataş ile yolların ayrılma sebebi ise bazı konularda görüş ayrılıkları olduğu öğrenildi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Gençlik Gücü bir basın açıklaması yayınlayarak kulübün sevk ve idaresinin Başkan ve yönetim kurulunda olduğunu ve futbolcuların antrenör beğenip, beğenmeme gibi bir lüksü olmadığı vurgulandı. Açıklamada ayrıca yolların ayrılma sebebinin takımı çok iyi takip etmiş ve takıma çok daha hakim bir teknik direktör ile çalışma isteği olduğunun altı çizildi. Konu ile ilgili olarak açıklama şu şekilde:

 

“Tüm kamuoyunun dikkatine!

Çıkan haberler doğrultusunda bir açıklama yapma gereği doğmuştur. Kulübümüzün sevk ve idaresi Başkan ve Yönetim Kurlumuz tarafından yapılmaktadır. Hiç bir şekilde herhangi bir futbolcu ve/veya futbolcuların antrenör beğenip, beğenmeme gibi bir lüksü yoktur.

Kamuoyunu meşgul eden Ülkemizin yetiştirdiği değerli hocalarımızdan olan Mustafa Borataş ile anlaşma imzalanmaması kesinlikle kamuoyunda lanse edildiği gibi değildir.

Sayın Borataş'ın görevinden alınmasının nedeni, takımı çok iyi takip etmiş ve takıma çok daha hakim bir teknik direktör ile çalışma isteğidir.

Bu konuda alanın karar, tamamı ile Yönetim Kurlumuzun oy çokluğuyla almış olduğu karar olup, konuyu başka yönlere çekerek köklü kulübümüzü itibarsızlaştırılması kabul edilebilir bir durum değildir.

Kulübümüz Futbol, Kadın Futbolu, Hentbol, Badminton ve Masa Tenisi branşlarında ülke sporuna katma değer katan değerli bir SPOR KULÜBÜDÜR, bir markadır!

Kulübümüzün kamuoyunda itibarsızlaştırmasını şiddetle kınıyoruz!

Kamuoyuna saygılarımız ile duyurulur.

C.B Gençlik Gücü TSK

Başkan ve Yönetim Kurulu”

Bu haber toplam 522 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.