Gençlik ve Spor Festivali başladı

Gençlik ve Spor Festivali başladı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Spor Kulübü’nün geleneksel hale getirdiği Gençlik ve Spor Festivali, hafta sonu 2 branşta düzenlenen etkinliklerle başladı.

A+A-

Festival bu hafta sonu düzenlenecek etkinlikler ile tamamlanacak.

Festivalin açılış müsabakaları Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan okçuluk alanında gerçekleştirildi.

 

Okların hedefi şaşmadı

Okçuluk Federasyonu ile işbirliği içerisinde yapılan müsabakalar Olimpik Yay Süper Minik, Olimpik Yay Minik, Olimpik Makaralı Yay Yıldız ve Olimpik Makaralı Yay Yıldız kategorilerinde gerçekleştirildi.

Renkli görüntülere sahne olan müsabakalar sonunda dereceye girenlere kupa ve madalyalarını LTB Spor Kulübü Asbaşkanı Akın Aktunç, Okçuluk Federasyonu Başkanı Ferdi Çiftçi ve diğer yetkililer taksim ettiler.

 

Bisikletçiler zorlu parkurda yarıştı

Gençlik ve Spor Festivali kapsamında dağ bisiklet yarışı ise BRT Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Festivalde Yıldız A, Yıldız B, Genç kategorilerinde yarışan bisikletçiler, zorlu parkuru tamamlamanın mutluluğunu yaşarken, ödüllerini LTB Spor Kulübü adına Akın Aktunç, Bülent Çıraklı, Yücel Hatay ile Bisiklet Federasyonu Başkanı Metin Şenova tarafından verildi.

 

Sırada masa tenisi ve satranç var

Hafta sonu düzenlenecek satranç ve masa tenisi turnuvaları ile festival tamamlanacak. 18 Mayıs Cumartesi günü Masa Tenisi Federasyon Binası’nda yıldız ve genç kategorilerindeki maçlar saat 10.00’da başlayacak. 18 Mayıs Cumartesi saat 10.00’da başlayacak satranç müsabakaları 2 gün sürecek ve LTB Binası’nda yapılacak. Kuzey Kıbrıs Kızılay Derneği festivalde birinci olan 15 sporcuya Türkiye’de düzenlenecek yaz kampına götürecek.

Bu haber toplam 1057 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.