“Gençliğe faydamız olduysa ne mutlu bize”

“Gençliğe faydamız olduysa ne mutlu bize”

Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt: "Bu ülkede herkesin bir misyonu var; benim kendime söylediğim ülke sporuna ve gençliğine hizmet etmek”

A+A-

Yenidüzen Gazetesi tarafından 23 yıldır ülke sporuna ve sporcusuna önemli bir motivasyon kaynağı olmak amacıyla organize edilen Yılın Spor Ödülleri’nde kazananlar geçtiğimiz hafta açıklandı. Ödüllerde ‘Yılın Yöneticisi’ seçilen Mağusa Türk Gücü başkanı Koral Bozkurt, bu ödülü tüm yönetim kurulu üyeleri adına kabul ettiğini belirtirken, “Ülke gençliğine faydamız olduysa ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

 

Bozkurt: Ödülü yönetim kurulum adına kabul ediyorum

10 Şubat Çarşamba akşamı Kanal Sim ekranlarında yayınlanan ödül gecesinde açıklamalarda bulunan MTG Başkanı Koral Bozkurt, “Yılın yöneticisi adayı gösterilmem şahsım adına bir gurur. Ben bu ödülü kendi şahsım adına kabul etmiyorum. Yönetime geldiğimiz günden itibaren kurulumuzla bir takım olarak çalıştık. O yüzden yönetim kurulum adına da bu ödülü kabul ediyorum” dedi.

 

“İş hayatım ve spor dışında bir platformda ülkeme hizmet etmeyi düşünmüyorum”

“Bu ülkede herkesin bir misyonu var; benim kendime söylediğim ülke sporuna ve gençliğine hizmet etmek” diyen Bozkurt, “Başka bir platformda ülkeme hizmet etmeyi düşünmüyorum. Kendi iş hayatım ve spor olarak sınırlarımı çiziyorum. Ülke gençliğimize faydamız olduysa ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

 

“Ciddi ilgi ve efor sarf eden yönetim kuruluma çok teşekkür ederim”

Yönetime geldikleri günden beri MTG’yi geleceğe taşımak için A takımdan altyapıya kadar çok ciddi atılımlar yaptıklarını, küme düşmeye oynayan bir takımı her platformda şampiyonluğa, kupa finalleri oynayan bir takım haline getirdiklerini belirten Bozkurt, “Ben sonuçta bir kişiyim. 20 kişilik bir yönetim kurulumuz var. Her bir yönetim kurulu üyesi, her dalda ciddi ilgi ve efor sarf etti. Hepsine çok teşekkür ederim. Bu ödül sadece MTG başkanı olarak benim değil, bütün yönetim kurulumundur diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

 

“Tüm yöneticiler, başkanlar yılın yöneticisi olmaya hak kazandı”

Ülkede tüm spor branşlarında hizmet veren, tüm federasyonların, spor branşlarında yöneticilik, başkanlık yapan tüm isimlerin kendisine göre yılın yöneticisi olmaya hak kazandığını ifade eden Koral Bozkurt, “Sonuçta hepimizin ülke gençliğine hizmet etmek tek hedefimiz” dedi.

 

“Umarım aşı ile beraber pandemiyi yeneriz”

Futbolun bu sezon oynanmaması ile ilgili görüşlerini de aktaran MTG Başkanı Koral Bozkurt, ligin bu şartlarda başlamamasını ortaya koyarken KTFF başkanı ile beraber belli bir kesimin eleştirisini aldıklarını, bugün ülke adına haklı çıkmalarının üzücü olmasına rağmen doğru yaptıklarını gördüklerini belirtti. Ciddi bir aşılanma ile beraber sadece sporda değil, ekonomik anlamda da geçmiş hayatlarımızı yaşamaya başlayacağımıza inandığını söyleyen Bozkurt, süreç içerisinde ciddi efor ve mesai sarf eden sağlık çalışanlarından, polislere, emeği olan herkese teşekkür ederken, “Umarım aşı ile beraber pandemiyi küçük bir toplum olarak yeneriz” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 2137 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.