Gençleşen Yenicami çalışmalara başladı

Gençleşen Yenicami çalışmalara başladı

Yenicami genç ağırlıklı bir kadro ile sezon hazırlıklarına başladı

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Yenicami, 2021 – 2022 futbol sezonu hazırlıkları kapsamında ilk çalışmasını bugün yeni teknik sorumlusu Çağan Çerkez nezaretinde Yusuf Kaptan Sahası’nda gerçekleştirdi. İlk çalışmaya yönetim kurulu da katılırken akademi öğrencileri ile toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Hazırlık dönemi kapsamında Temmuz ayı içerisinde hazırlık maçlarına başlayacak olan Yenicami, Temmuz ve Ağustos aylarında iki tane sezon öncesi hazırlık kampı gerçekleştirecek.

yenicami2-001.jpg

Vehid: Teknik heyet ve takıma güvenim sonsuz

Kulüp başkanı Ali Vehid, yeni sezon ile ilgili olarak “Bir yıl sonra tekrar sahalardayız. Futbol oynayabilecek olmaktan dolayı mutlu ve heyecanlıyız” ifadelerini kullandı.

“Bu yıl teknik heyetinden A takım oyuncularına kadar yüzde doksanı özkaynağımızdan yetişen bir kadro ile Süper Lig’de yer alacağız” diyen Vehid, “Yenicami kültürü ile ezelden beri bize miras bırakılan gelenek çerçevesinde genç oyuncularla elimizden gelenin en iyisini yaparak mücadele edeceğiz. Yeni teknik heyetimiz ve takımımıza sonsuz güveniyoruz. Herkese yeni sezonda sakatlıksız bir yıl dilerim.” şeklinde konuştu.

yenicami1.jpg

Çerkez: Yenicami’de her zaman hedef zirvedir

Yenicami’de kısa süre önce teknik sorumlumu olarak göreve getirilen Çağan Çerkez ise “Sezon başlangıcına kadar 13-14 haftalık bir hazırlık dönemi planlamamız var. Bu planlama doğrultusunda 17 Temmuz’dan itibaren hazırlık maçlarımız başlayacak” dedi. “Temmuz’un ikinci yarısında ve Ağustos ayı içerisinde Acapulco’da hazırlık kampımız olacak” diyen Çerkez, “Yenicami’de her zaman hedef zirvedir. Biz de başarılı olabilmek için elimizden geleni yapacağız.” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 785 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.