Gençler Ligi’nde şampiyon YDÜ

Gençler Ligi’nde şampiyon YDÜ

Badminton Federasyonu tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve sponsorluğunu Anıl Spor’un yaptığı Carlton Gençler Ligi, Pazar günü Atatürk Spor Salonu’nda 7 takımın katılımı ile tamamlandı.

A+A-

Ligi Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) şampiyon olarak noktaladı. Yıldızlar liginde ikinciliği Badminton Severler SK, üçüncülüğü ise Güneş Spor Kulübü alırken, Gençlik Gücü dördüncü oldu.

Carlton Gençler Ligi’nde toplam 65 maç oynandı ve saat 17.30’da turnuvanın sona ermesi ile dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Federasyon Başkanı Fırat Deniz ödül töreni öncesinde yaptığı konuşmada lige 7 takımın katıldığını sporcuların gösterdiği performanstan ve organizasyonda görev alan kulüp yöneticileri ve hakemlerini tebrik etti. Deniz, ayrıca bu yıl lige sponsor olan Anıl Spor Direktörü sayın Engin Anıla da teşekkür etti.

Maçları yerinde takip eden Lefkoşa UBP Miletvekili Sadık Gardiyanoğlu da Gençler Ligi’nde mücadele eden sporcular ile antrenörleri tebrik ederken, organizasyonu gerçekleştiren Badminton Federasyonu’na verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.    

 

CARLTON GENÇLER BADMİNTON LİGİ SONUÇLAR

SIRALAMA:

1. YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ

2. BADMİNTON SEVERLER SK

3. LEFKOŞA GÜNEŞ SK

4. GENÇLİK GÜCÜ

BEŞİNCİLER

BEKİROĞULLARI SK

LEFKOŞA BADMİNTON K.

NET SPOR K

Bu haber toplam 575 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.