Gençler Birliği’nde iki takviye

Gençler Birliği’nde iki takviye

2022-2023 basketbol sezonunda final oynama parolası ile çalışmalarını sürdüren Caesar Projects Larnaka Gençler Birliği kadrosunu iki oyuncuyla güçlendirdi.

A+A-

Geçtiğimiz sezonda play off yarı final oynamayı başaran, mevcut kadrosunu koruyan Caesar Projects Larnaka Gençler Birliği gerçekleştirdiği yeni anlaşma ile birlikte hedef yükseltti.

Caesar Projects Larnaka Gençler Birliği, geçtiğimiz sezon başarılı performanslar sergileyen iki genç oyucu Attila Topaloğlu ile Batuhan Tüzmen ile anlaşma sağladı. İmza töreninde Topaloğlu ve Tüzmen ile birlikte Hasan Kasap ile Erkut Yılmabaşar da hazır bulundu. 

 

Yılmabaşar: Gençler Birliği fırtına gibi esecek

Ceasar Projects LGB Basketbol şube sorumlusu Erkut Yılmabaşar yaptığı konuşmada Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü’nün ve camianın basketbol takımı ile adeta kenetlendiğini belirterek İskele’de her maçın final havasında geçtiğini, camianın büyük bir heyecanla her maçta tribünleri doldurduğunu belirtti.

2022-2023 sezonunda aynı takım kadrosu ile yola çıktıklarını, koçların tavsiyeleri üzerine ligde yabancı sayısının da artması ile yeni bir yabancı oyuncu transferini gerçekleştirmek üzere olduklarını söyledi. Bununla birlikte yerli ve genç oyuncuları da kadrolarına kattıklarını Attila Topaloğlu ile Batuhan Tüzmen ile birlikte sahalarda adeta fırtına gibi eseceklerini söyledi.

Yılmabaşar bu yıl hep birlikte finali İskele’ye getirebilmek için daha çok çalışacaklarını ve sezonu tüm kategorilerde 1 Ekim’de İskele’de parkede açacaklarını açıkladı.

 

“Basketbol’da 5 kategoride olacağız, akademilerimiz Basketbol’a yeni oyuncular yetiştirecek”

Ceasar Projects LGB Basketbol şube sorumlusu Erkut Yılmabaşar, 2022-2023 sezonunda basketbolda 5 kategoride mücadele edeceklerini, ProLig Erkek A Takımının hedefinin bu yıl final oynamak olduğunu belirtti. Yılmabaşar bununla birlikte U17 Genç Kadınlar, U17 Erkekler, U15 ve U13 kategorilerinde de parkede olacaklarını belirtti.

Yılmabaşar, camianın basketbolu çok sevdiğini, oluşturdukları alt yapı akademilerinde de 30 civarında basketbola yeni başlayan çocuğun önümüzdeki dönemde eğitim göreceğini belirtti.

Bu haber toplam 576 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.