Gençler Birliği, Süper Lig hedefiyle hazırlanıyor

Gençler Birliği, Süper Lig hedefiyle hazırlanıyor

AKSA Birinci Lig’in İskele bölgesi ekiplerinden Pera Larnaka Gençler Birliği’nde 11 Temmuz’da başlayan ilk hazırlık dönemi çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

A+A-

Geçtiğimiz yıl Süper Lig’e çıkmayı Play-off maçları sonunda elde edemeyen kırmızı siyahlı ekip sezona teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Reşat Oğuz, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman’dan oluşan teknik kadro ile hazırlanıyor.

Haftada beş gün çalışan Pera Gençler Birliği, Çarşamba ve Pazar günlerini dinlenme olarak geçiriyor.

 

Takımın ölçümleri yapıldı

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Pera Larnaka Gençler Birliği’nde futbolculara “Physioworld Fizik Tedavi Rehabilitasyon &Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Minneola Sağlıklı Yaşam Merkezi işbirliğinde oluşturulan sağlık ekiplerinden Uzman Fizyoterapist Nurcihan Altun, Fizyoterapist Ali Baletti, diyetisyen Yasemin Öztinen yönetiminde yağ-kilo ölçümleri sezon çalışmaları öncesinde yapıldı. Takım kadrosunda bulunan 27 futbolcuya yapılan ölçümlerin değerlendirmesi Altun tarafından yapıldı, futbolcularla çıkan ölçümler ile ilgili teknik ekiple toplantı gerçekleştirildi.

gencler-birligi-2.jpg

Pera desteği

Yeni sezonda varılan anlaşma çerçevesinde Larnaka Gençler Birliği’nin ismi Pera Larnaka Gençler Birliği olarak anılacak. Bir süre önce Northernland Direktörü Koral Bozkurt ile Gençler Birliği Kulüp Başkanı Metin Menteş yapılan anlaşmaya göre bu sezon ligde mücadele edecek olan Larnaka Gençler Birliği artık “Pera Larnaka Gençler Birliği” olarak anılacak.

Mevcut kadro yapısında Emir Dolu ile anlaşamayan Ahmet Kara’nın da takımdan ayrılmasıyla birlikte Pera Larnaka Gençler Birliği yönetimi, boşalan mevkiler için nokta transfer yapmaya devam ediyor. Transfer komitesi Cem kanat, Mustafa Kabasakal, Erhan Dağgül ve İsmet Dağbaşı sezon öncesinde yaptığı ilk transferleri Pera Mackenzie Restorant’ta tanıttı. Üzerinde “PERA” yazılı takım formalarıyla yapılan tanıtımda Kulüp Başkanı Metin Menteş, yönetimi yanı sıra Pera Mackenzie Restorant adına Northernland Direktörü Koral Bozkurt da yer alırken, Mağusa Türk Gücü’nden Yekta Polat, İsmet Özalp, Barın Bozak ve Abdülaziz Köse ile Mesarya’dan Oğuzhan Yaraşık kiralık olarak transfer edilirken, Dörtyol’dan Selkan Deniz ise bonservisli transfer edildi. Transfer komitesi yerli iki nokta transferin dışında yabancı oyuncu konusunda Türkiye’den anlaşmaya vardığı Ulaş Sarı’yı da hafta başında adaya getirmeyi planlıyor.

ahmet-ogan.jpg

Ogan: Hedef Süper Lig

1.Hazırlık dönemi çalışmalarına İskele Cumhuriyet Stadında başlayan antrenmanları Pera Larnaka Gençler Birliği Spor Kulüp başkanı Metin Menteş ve yöneticiler de yakından takip ediyor. Futbolcuların antrenmanlardaki istekli, arzulu çalışmalarından son derece memnun olan teknik direktör Ahmet Ogan, yeni sezonda kurmuş oldukları kadro yapısı içerisinde gelecek vaat eden genç isimlerin yanına tecrübeli futbolcuların da kadroya dahil edileceğini belirtti. Hazırlık dönemi çalışmaları sahada, koşu parkurunda, plaj ve Kantara’da yapmaya devam ettiklerini, sezon öncesi kamp yapmayacaklarını belirten teknik direktör Ahmet Ogan, genç, koşan, mücadele eden, sonuça ulaşabilecek takım yartma amacında olduklarını ifade ederek, hedefin ise Süper Lig olduğunu açıkladı.

 

Hazırlık maçları

Yeni sezon hazırlıklarını haftada 5 antrenman ile yoğun bir şekilde sürdüren Pera Larnaka Gençler Birliği’nde ilk hazırlık maçında son şampiyon Mağusa Türk Gücü ile karşılaşacak.    6 Ağustos Cumartesi günü Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü ile Kaplıca Emre Genç Stadında karşılaşacak olan Pera Larnaka Gençler Birliği, yeni sezon öncesinde 12 hazırlık maçı oynayarak lig öncesinde oluşabilecek eksiklikler tamamlamaya çalışacak.    

Pera Larnaka Gençler Birliği ikinci hazırlık maçı Süper Lig ekiplerinden Miracle Değirmenlik ile Değirmenlik Sadık Cemil Stadında 9 Ağustos Salı günü saat 17:45 oynayacak.

Bu haber toplam 683 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.