Gençler Birliği kampı tamamladı

Gençler Birliği kampı tamamladı

AKSA Birinci Lig’de ilk devreyi üçüncü sırada tamamlayan Pera Larnaka Gençler Birliği’nde ikinci hazırlık dönemi kamp çalışmaları tamamlandı.

A+A-

9-13 Ocak tarihlerinde Acapulco Resort Hotel’de yapılan kamp çalışmasının verimli geçtiği belirtilirken, Metin Menteş’in kafile başkanlığında, sporcu sorumluları Erhan Dağgül, Kemal Boyacı, Mehmet Balcı, yöneticiler Mertsan Çakırlı, Hüseyin Kırsaç, teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Reşat Oğuz, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman, malzemeci Ersem Yağtuğ ve 23 futbolcu kampta yer aldı.

Beş günlük kamp programı çerçevesinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift antrenman yapan Pera Larnaka Gençler Birliği, Esentepe ve Girne Halk Evi ile de 2 hazırlık maçı yaptı. Antrenmanların dışında yönetici, teknik kadro ve futbolcuların çok iyi diyalog kurmaları, birliktelik ve arkadaşlık bağlarını geliştirmeleri, moral motivasyon açısından da önemli olurken, kampta ön plana çıkan unsurlardı.

Kulüp yöneticilerinden Cem Kanat, Mustafa Kabasakal da sık sık kampı ziyaret ederek, yapılan hazırlık maçlarını yerinde izlerken kamp boyunca sürekli kafileyle birlikte olunarak, çalışmalar hakkında da bilgiler alındı.

 

Ogan: Güç depoladık

teknik direktör Ahmet Ogan, Acapulco Resort Convention Spa Hotel’de çok iyi ortamda gerçekleştirmiş olduğumuz kampta güç depolayarak tamanlandığının altını çizdi.

Sezon başından koymuş oldukları hedef doğrultusunda mücadele ettiklerini ifade eden Ogan, ilk devrenin sonunda hedeflerinden şaşmadıklarını belirtti. Takımı ihtiyacı olan transferlerin yapılmasıyla birlikte kadrolarını genişlettiklerini belirten Ogan, transferlerin mevcut kadroya önemli katkılar sağlayacağına inancının tam olduğunu belirtti. Kamp boyunca takım içi uyum kısa sürede aşıldığına dikkat çeken Ahmet Ogan, ikinci devrelerin her zaman çok zor geçtiğini, her maçın final havasında geçeceğine vurgu yaptı. Koymuş oldukları hedefe ulaşmak adına sorumlulukla maçlara çıkacaklarını, ikinci devrede hedefe ulaşabilmek için işi baştan sıkı tutarak çalışmalara yoğun bir şekilde devam edeceklerini, sorumluluklarının bilinci içerisinde olduklarını söyleyen teknik direktör Amet Ogan, Acapulco Resort Convention Spa Hotel’de gerçekleştirilen kampa destek olan, katkı sağlayan başkan Metin Menteş ve yönetime, emeği geçen katkı koyan herkese teşekkür etti.

 

Çalışmalar devam ediyor

Ligin ikinci devresine yönelik yapılan hazırlıklara ara vermeden devam eden Pera Larnaka Gençler Birliği’de, Pazartesi antrenmanlara başlayarak hafta boyunca çalışmalarını sürdürecek. 2. hazırlık dönemi son etap çalışması 19 Ocak Perşembe akşamı yapılacak son antrenmanla çalışmalarını tamamlayacak olan Gençler Birliği, 21 Ocak Cumartesi günü Northernland Kıbrıs Kupası ilk tur karşılaşmasında deplasmanda Çetinkaya ile karşılaşacak. İskele ekibi 2. müsabaka dönemi olan 23 Ocak Pazartesi’nden itibaren ikinci devre ilk maçı olan Yeniboğaziçi karşılaşması hazırlıklarına başlayacak.

Bu haber toplam 479 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.