Gençler Birliği haftanın kapanışında kazandı

Gençler Birliği haftanın kapanışında kazandı

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Kılıf & Kılıf ProLig 4. hafta kapanış maçında, İskele Spor Salonu’nda sahne alan Caesar Larnaka GB, Base Basketball Kyrenia’yı 86-52 mağlup ederek haftayı farklı bir galibiyetle kapattı.

A+A-

Maça etkili başlayan Caesar Larnaka GB, ilk periyodu 26-8’lik skorla önde tamamladı. Bu bölümde yakalanan 10-0’lık seri, karşılaşmanın erken kopmasını sağladı. Devre boyunca oyun üstünlüğünü elinde tutan Larnaka temsilcisi, savunmadaki sertliği ve hızlı hücumlarıyla farkı açmaya devam etti.

Üçüncü periyotta Base Basketball Kyrenia toparlanma sinyalleri verdi. Bu periyotta 18-24’lük skor üreten Kyrenia ekibinde Ngoran Ray Allen Lebel ve Toukorou Yohan 8’er sayıyla öne çıktı. Ancak son periyotta Caesar Larnaka GB kontrolü yeniden ele alarak farkın kapanmasına izin vermedi.

Maç boyunca gösterdiği istikrarlı performansla dikkat çeken Joseph Baya Owono, galibiyetin mimarlarından biri oldu. Penka I. Valere ise 17 sayı ve 12 ribaundluk double-double performansıyla takımına önemli katkı sağladı. Base Basketball Kyrenia cephesinde Ngoran Ray Allen Lebel, 20 sayı ve 16 ribaundla mücadele etti.

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.