Gençler Birliği gençlerinden iyi başlangıç

Gençler Birliği gençlerinden iyi başlangıç

AKSA A2 Süper Lig ekiplerinden Pera Larnaka Gençler Birliği, sezona iyi bir başlangıç yaptı.

A+A-

Antrenör Doğuş Civisilli nezaretinde çalışmalarını sürdüren gençler, 6 hafta sonunda 10 puanla 7’nci sırada yer almayı başardı.

6 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan kırmızı siyahlılar, rakip kalelere 14 gol kaydetmeyi başardılar. Takım antrenörü Doğuş Civisilli, takımın başında üçüncü sezona çıktıklarını ve daha önce Birinci Lig’de yaptıkları başarıları, Süper Lig’de de gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

"İlk yılımızı lig üçüncüsü ve en centilmen takım olarak, ikinci yılımızı ise lig ikincisi olarak tamamladık” diyen Civisilli, “Gençlerbirliği her zaman hedefleri olan büyük bir camiadır. Ben de bu camianın bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Bu göreve gelirken en büyük hedefimiz kendi değerlerimize, çocuklarımıza sahip çıkmak ve A takımımıza gençlerimizi kazandırmaktı. İki yıl önce sıfırdan kurduğumuz kadrodan şimdilerde A takımımıza çok sayıda oyuncu vermekteyiz. Bu bizim için en büyük başarıdır” dedi.

 

Civisilli: Son dört haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak çıkışımızı sürdürdük

Takımlarındaki en önemli oyuncuları A takıma vermelerine rağmen yerlerini bölgedeki genç yıldız adayları oyuncularla doldurduklarını aktaran Civisilli, “İlk iki hafta istemediğimiz sonuçları almamıza rağmen son dört haftalık süreçte 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak çıkışımızı sürdürdük. Yeni transferlerimizden Mustafa Gün talihsiz bir sakatlık yaşayarak bizleri üzdü ve ligin geriye kalan kısmında bizlerle olamayacak. İnşallah önümüzdeki seneye çok daha güçlü bir şekilde aramıza katılacak. Takımımızın 3 yıllık sürecinde başarılı olmasında genç ve çalışkan bir yönetimin olması en büyük şansımızdır. Genç takım sorumlusu Mertsan Çakırlı başta olmak üzere Asbaşkanımız Cem Kanat ve Hüseyin Kırsaç bizlerle sürekli ilgilenip sorunlarımızı çözmemiz de başarılı olmamızda büyük pay sahibidirler. Tabi yılların malzemecisi Hüseyin Kızıl abimizi de unutmamak lazım. Bu yıl aramıza katılan bizden biri olan kaleci antrenörümüz Mehmet Kabasakal'a da teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Kalecilerimize ve takımımıza katkısı büyük” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 360 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.