Gençler Birliği döner partisinde buluştu

Gençler Birliği döner partisinde buluştu

AKSA 1. Ligde Yeniboğaziçi’ni deplasmanda mağlup ederek ikinci devreye galibiyetle başlayan Pera Larnaka Gençler Birliği evinde oynayacağı Düzkaya maçı hazırlıklarını tamamladı.

A+A-

Yoğun geçen çalışmaların ardından A takıma “Orhan’ın Yeri” tarafından döner partisi verildi.

Döner partisine yönetici Mustafa Kabasakal, sporcu sorumluları Erhan Dağgül, Kemal Boyacı, Metsan Çakırlı, teknik direktör Ahmet Ogan, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman, Fizyoterapist Ali Baletti, malzemeci Ersem Yağtuğ ve futbolcular yer aldı.

Pera Larnaka Gençler Birliği futbol takımı son yapılan taktik antrenman ve sporcu toplantısının ardından Orhan Evlat tarafından hazırlanan dönerler takım halinde yenilerek maçla ilgili tüm hazırlıklar da tamamlanmış oldu.

Evlat, 4 Şubat Cumartesi günü Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadında oynanacak Düzkaya maçında takıma başarılar diledi.  

 

Artan desteklere teşekkür edildi

Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü sporcu sorumlusu Erhan Dağgül, İskele Cumhuriyet Stadı’nın bakımda olduğundan dolayı iç saha maçı olan Düzkaya ile Gazimağusa’da oynayacakları maç öncesinde futbolcuların yer aldığı sporcu toplantısı sonrasında verilen döner partisinden dolayı önemli bir motivasyon sağlandığının öneminde dikkat çekti. Ligin ikinci devresine deplasmanda galibiyetle başladıklarını belirterek takıma desteklerin ve katkıların arttığına vurgu yapan Dağgül, yapılan bu duyarlı davranıştan dolayı Orhan Evlat’a kulübü ve takım adına teşekkür etti

Bu haber toplam 615 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.