Geleneksel turnuva 7 Eylül’de başlıyor

Geleneksel turnuva 7 Eylül’de başlıyor

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası 7 Eylül Perşembe günü başlıyor

A+A-

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvası bu yıl 7 Eylül Perşembe günü başlıyor. Şu ana kadar 14 takımın başvurduğu turnuvada, kayıtlar 29 Ağustos Salı günü sona erecek.

 

14 takım başvurdu

Gençlik Gücü Halı Sahası’nda gerçekleşecek olan Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2017 için 14 takım kayıt başvurusu yaptı. Son kayıtların 29 Ağustos Salı günü alınacağı ve kesin katılımcıların belli olacağı turnuvada, haftanın 4 günü maç oynanacak.

 

Kayıtlar 29 Ağustos’a kadar

Pazartesi-Salı ve Perşembe-Cuma günleri oynanacak maçlarla 1 ayda tamamlanması düşünülen turnuvada son kayıtlar 29 Ağustos Salı günü alınacak. Son kayıtları alınmasından sonra takım sayısı belirlenecek ve fikstür oluşacak. Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2017’ye şu ana kadar Başbakanlık, Cumhuriyet Meclisi, İçişleri Bakanlığı, Merkezi Cezaevi, Devlet Hastanesi, Elektrik Kurumu, Sivil Havacılık Dairesi, Telefon Dairesi, Din İşleri Dairesi, Tarım Bakanlığı, BRT, Gümrük Dairesi, Vergi Dairesi, Ekonomi Bakanlığı temsilcileri katılmak için ilgi gösterdi.

Kesin kayıtların 29 Ağustos Salı gününe kadar alınacağı turnuvada ilk maçlar 7 Eylül Perşembe günü oynanacak. Turnuva hakkında bilgi almak ve kesin kayıt yaptırmak isteyenler 0542 855 2925 numaralı telefondan İbrahim Özsoy’a ulaşmaları gerekmektedir.

Bu haber toplam 1357 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.