Geleneksel ödüllerin sahipleri açıklanıyor

Geleneksel ödüllerin sahipleri açıklanıyor

23. Yenidüzen Gazetesi Yılın Spor Ödülleri’nde birinciler bu akşam canlı yayında açıklanacak

A+A-

BİRİNCİLER CANLI YAYINLA DUYURULACAK… Ülke sporuna ve sporcusuna önemli bir motivasyon kaynağı olan Yenidüzen Gazetesi Yılın Spor Ödüllerinde birinciler bu akşam saat 20.00’de Kanal Sim ekranlarından canlı yayınla açıklanıyor. Yayın ayrıca Yenidüzen Gazetesi ve SporYeni’den de canlı olarak aktarılacak

 

TOPLAM 19 BİN 736 OY… Her yıl büyük ilgi gören Yenidüzen Yılın Spor Ödülleri, bu yıl da siz okuyucularımız tarafından büyük ilgiyle takip edildi. Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü, Yılın Hakemi, Yılın Yöneticisi ve Yılın Genç Yeteneği kategorilerinde yer alan adaylara toplam 19 bin 736 oy kullanıldı


Yenidüzen Gazetesi tarafından 23 yıldır gerçekleştirilen, ülke sporuna ve sporcusuna önemli bir motivasyon kaynağı olan ‘Yılın Spor Ödülleri’nde birinciler bu akşam Kanal Sim ekranlarında canlı yayınla açıklıyoruz. Yayın ayrıca Yenidüzen Gazetesi ve SporYeni’den de canlı olarak aktarılacak.

 

İki türlü oy kullanımı yapıldı

Geleneksel ödüller her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgi ile takip edildi. 23 yıldır aralıksız düzenlenen ödüller, aday belirleme sürecinin ardından oylama süreci ile devam etti. 2 Ekim 2020 tarihinden 15 Ocak 2021 tarihine kadar gazetede günlük yayınlanan kuponların yanı sıra Kısa Mesaj (SMS) şeklindeki iki tip oylama ile adaylara üç buçuk aylık süre içerisinde oylar kullanıldı.

 

19 bin 736 oy kullanıldı

Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü, Yılın Hakemi, Yılın Yöneticisi ve Yılın Genç Yeteneği kategorilerinde yer alan isimler arasında her yıl olduğu gibi birinciler yine siz okuyucularımızın oyları ile belli olacak. Üç buçuk aylık süre içerisinde 25 adaya toplamda 19 bin 736 adet oy kullanıldı.

 

En fazla oy alan kategori ‘Yılın Antrenörü’

Beş kategoride en fazla oy kullanılan kategori 4 bin 844 oyla Yılın Antrenörü kategorisi oldu. Bunun ardından en fazla oy kullanılan ikinci kategori 3 bin 928 oy ile Yılın Yöneticisi kategorisi oldu. En fazla oy alan üçüncü kategori ise 3 bin 905 oy ile Yılın Sporcusu kategorisi. Bu kategorilerin ardından 3 bin 635 oy ile Yılın Genç Yeteneği ve 3 bin 424 oy ile Yılın Hakemi kategorisi geldi.

 

Birinciler bu akşam canlı yayında açıklanacak

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını da gözetilerek her yıl ödül töreninde açıklanan birinciler bu yıl farklı şekilde, Kanal Sim ekranlarından yapılacak canlı yayınla açıklanacak. Bu akşam saat 20.00’de başlayacak canlı yayın aynı zamanda United Medya bünyesinde bulunan yayın organları Yenidüzen Gazetesi ve SporYeni’nin sosyal medya hesaplarından da canlı olarak aktarılacak. Yayında Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü, Yılın Hakemi, Yılın Yöneticisi ve Yılın Genç Yeteneği kategorilerinde en fazla oy alarak birinci olan isimler ilan edilecek. Kategorilerinde birinci olanlarla telefon bağlantısı yapılacak.

 

Merve Çelebi’ye özel ödül

Yenidüzen Spor Servisi’nin yanı sıra adayların belirlenme sürecinde yapılan toplantıya Spor Dairesi eski Müdürü Alkan Değirmencioğlu, eski futbol hakemlerimizden Mehmet Malek ve Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Asbaşkanı Şükrü Burağan da yer almıştı. Yapılan toplantıda voleybolda ülkemizde ve yurt dışında elde ettiği başarılardan dolayı Merve Çelebi’ye özel ödül verilmesi kararlaştırılmıştı. Şu anda Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı ile Kayseri’de bulunan Çelebi ile bu akşam canlı telefon bağlantısı da yapılacak.

 

Bu haber toplam 790 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.