Geleneksel ödüllerde birincileri açıklıyoruz

Geleneksel ödüllerde birincileri açıklıyoruz

23. Yenidüzen Gazetesi Yılın Spor Ödülleri’nde birinciler önümüzdeki hafta Kanal Sim ekranlarından canlı yayında açıklanacak

A+A-

Yenidüzen Gazetesi tarafından 23 yıldır gerçekleştirilen, ülke sporuna ve sporcusuna önemli bir motivasyon kaynağı olan ‘Yılın Spor Ödülleri’nde birinciler 10 Şubat Çarşamba günü Kanal Sim ekranlarında canlı yayınla açıklıyoruz.

Geleneksel ödüller her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgi ile takip edildi. 23 yıldır aralıksız düzenlenen ödüller, aday belirleme sürecinin ardından oylama süreci ile devam etti. 2 Ekim 2020 tarihinden 15 Ocak 2021 tarihine kadar gazetede günlük yayınlanan kuponların yanı sıra Kısa Mesaj (SMS) şeklindeki iki tip oylama ile adaylara üç buçuk aylık süre içerisinde oylar kullanıldı.

Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü, Yılın Hakemi, Yılın Yöneticisi ve Yılın Genç Yeteneği kategorilerinde yer alan isimler arasında her yıl olduğu gibi birinciler yine siz okuyucularımızın oyları ile belli olacak. Oylama işleminin ardından sıra, kategorilerindeki birincileri açıklamaya geldi.

 

Birinciler 10 Şubat Çarşamba günü açıklanacak

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını da gözetilerek her yıl ödül töreninde açıklanan birinciler bu yıl farklı şekilde, Kanal Sim ekranlarından yapılacak canlı yayınla açıklanacak. 10 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’de başlayacak canlı yayın aynı zamanda United Medya bünyesinde bulunan yayın organları Yenidüzen Gazetesi ve SporYeni’nin sosyal medya hesaplarından da canlı olarak aktarılacak. Yayında Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü, Yılın Hakemi, Yılın Yöneticisi ve Yılın Genç Yeteneği kategorilerinde en fazla oy alarak birinci olan isimler ilan edilecek.

Bu haber toplam 823 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.