Geleneksel heyecan için düğmeye basıldı

Geleneksel heyecan için düğmeye basıldı

Ülke sporuna ve sporcusuna büyük motivasyon sağlayan Yenidüzen Yılın Spor Ödülleri 2020 için çalışmalar başladı

A+A-

Yenidüzen Gazetesi tarafından 23 yıldır gerçekleştirilen, ülke sporuna ve sporcusuna önemli bir motivasyon kaynağı olan ‘Yılın Spor Ödülleri’nde 2020 yılı oylaması için çalışmalar başladı. Covid 19 salgını nedeniyle bu yıl ülke sporunun yaşadığı sıkıntılar da göz önüne alınarak aday belirlemek için ilk toplantı gerçekleştirildi.

 

Aday belirleme toplantısı yapıldı

Yenidüzen Gazetesi Spor Servisi’nde yer alan spor yazarlarının yanı sıra bu yıl Spor Dairesi eski Müdürü Alkan Değirmencioğlu, futbol eski hakemlerinden Mehmet Malek’in yanı sıra Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ni temsilen Asbaşkan Şükrü Burağan da gerçekleştirilen aday belirleme toplantısında yer aldı. Aday belirleme çalışması devam ederken, adayların 1 Ekim’de açıklanması planlanıyor.

 

Birincileri okuyucular belirleyecek

Geride bıraktığımız yıl içerisinde elde ettikleri başarılarla Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü, Yılın Hakemi, Yılın Yöneticisi ve Yılın Genç Yeteneği kategorilerindeki adayların belirlenme çalışmaları devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da belirlenecek oylama süreci içerisinde Yenidüzen Gazetesi’nde yayınlanan kuponlar ve SMS ile kategorilerdeki birincileri yine siz okuyucularımız belirleyecek.

Bu haber toplam 3400 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.