“Geçtiğimiz yıldan daha iyi bir süreç geçirmek istiyoruz”

“Geçtiğimiz yıldan daha iyi bir süreç geçirmek istiyoruz”

Çetinkaya, yeni sezona yönelik çalışmalarını sürdürürken, kadroda da yeni bir oluşuma gidiyor.

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nde yeni sezona yönelik çalışmalar devam ediyor. Sarı kırmızılı ekip 2023-24 sezonu hazırlıkları kapsamında 17 Temmuz’da saha çalışmalarına başlarken, hazırlık maçlarına da 9 Ağustos itibarı ile start verecek. Takımın teknik direktörü Cemal Kır kadro anlamında yeni bir kabuk değişimi yaşandığını aktarırken, geçtiğimiz yıldan daha iyi bir süreç geçirmek istediklerini belirtti.

Yabancılar geliyor

Çetinkaya’da transfer çalışmaları devam ederken son olarak Doğan Türk Birliği’nden Hamit İnandım, serbest transfer hakkı bulunan Aşkın Kavaklı ve bonservisi elinde bulunan Ahmet Can Tokmak kadroya dahil edildi. Teknik direktör Cemal Kır yabancı oyuncu konusunda bilgi verirken, bir ismin 4 Ağustos’ta geleceğini, diğer denenecek isimlerin de önümüzdeki hafta geleceğini ifade etti. Kır, bu yabancılardan birini forvet, diğerini de kanat özellikli forvet olarak kadroya dahil etmek istediklerini ifade etti.

Kadroda yeni bir yapılanmaya gidildi

Kadro bakımından kulübün yeniden bir yapılanma içerisine girdiğini aktaran Cemal Kır, geçtiğimiz yıl ellerinde çok kiralık oyuncu olduğunu hatırlattı. Bu çerçevede çok oyuncuları kalmadığını, kulübün mevcut piyasa şartları doğrultusunda hem bonservisli, hem de kiralık takviyeler yaptığını belirten Cemal Kır, “Bence en önemlisi, kendi futbolcusu olan ama bir süredir başka kulüplerde forma giyen oyuncularla yeniden anlaşıldı ve kadroda derinlik oluşturuldu” ifadelerini kullandı.

“Geçen yılki süreçten daha iyi bir süreç yaşamak istiyoruz”

Yeni sezon ile ilgili hedeflerin ne olduğu yönündeki soruyu yanıtlayan Çetinkaya Teknik Direktörü Cemal Kır, “Koşullar ve takımlar belli. Aynı şekilde kaliteli oyuncuların da dağılımı belli. Muhakkak ki şampiyonluk hedefi koyamayız ama geçen yılki süreçten daha iyi bir süreç yaşamak istiyoruz” açıklamasını yaptı. Kır, kadrodaki yeni oluşumla beraber bu süreci iyi şekilde geçirerek gelecek yıllara yönelik de bir takım kurulduğunu aktarırken, “Bu gelişim ne gösterecek hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 674 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.